2777
2789
عنوان

بانوهای صمیمی لطفا بیاید درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا با شوهر شکاک زندگی کردن سخته . خوب همیشه لوکیشن گوشیتو روشن بزار. ‌یه برنامه هست بریزه میتونه هم ...

جای نمیرم که بخوام لوکیشن رو روشن کنم همش خونه نشستم خانوادش هم زیر نظر دارن چکار میکنم

باورت میشه تاجالا باکسی درد دل واقعی نکردم 

ممنم همین طور کاش یکیو داشتیم تا اروممون کنه حد عقل

مجرد که بودم فکر میکردم ازدواج کنم شوهرمو دارم درد دل میکنم ارومم میکنه از همه لحاظ 

اما بدتر شد

ممنم همین طور کاش یکیو داشتیم تا اروممون کنه حد عقل مجرد که بودم فکر میکردم ازدواج کنم شوهرمو دارم ...

من خواهر برادر دارم خواهر زاده ی صمیمی دارم مادرم هست ولی هیچ وقت باهاشون درد دل نکردم به شوهرم که اصلانمیگم مرد خوبیه ولی عقیده دارم که درد دل من واسه منه دلیل نداره اون بدونه ومطمئنم کاریم از دست کسی برنمیادپس پیش خودم نگه میدارم

حرفیم بزنم یه جور دیگه به گوشم میرسه 

از این به بعد سعی میکنم کمتر حرف بزنم مثل مواقعی که پیش خانواده ی شوهرم هستم کمتر حرف زدن منو آروم میکنه 

البته تمام سعیمو دارم محیط خونه آرامش ونشاطو باهم داشته باشه چون من یه مادرم 

من خواهر برادر دارم خواهر زاده ی صمیمی دارم مادرم هست ولی هیچ وقت باهاشون درد دل نکردم به شوهرم که ا ...

ممنم خیلی درون گرام هیچ کس دردامو نمیبینه 

ولی این قدر دلم گرفتس که نیاز دارم به درد دل