2777
2789
عنوان

کیا پانکچر کردن یه لحظه میاید

104 بازدید | 15 پست

نمیدونم دردمو به کی بگم ۸روز پیش پانکچر شدم همسرم نتونست نمونه بده دکتر گفت فریز کردم برات تخمک هارو....حالا من چی کنم ؟؟چجوری از شوهرم نمونه بگیرن اصلا اونجا نمیتونه ...اون همه زحمت هدر میره ..میگن فریز کنی تخمک ها یا از بین میرن یا بی کیفیت...۹نفر بودیم پانکچر کردنی همه با خوشحالی رفتن خونشون شوهراشون نمونه دادن و اونجا گفتن یه هفته دیگه بیاید کارت جنین لگیرید....من با دل شکسته تر اومدم خونه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نمیشد همون موقع میومدین خونه نمونه رو میبردین براسون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ان شاءالله خدا بهترین رو نصیبت کنه

و طبیعی باردار بشی و نیاز به این تخمک ها نباشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بعدم همراهش برو که بتونه نمونه رو با کمک شما بگیره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

مگه نمونه دادن مرد چه جوریه؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پانکچر چیه؟ چه جوریه؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تخمک فریز شه از بین میره یا کیفیتش افت میکنه؟

این همه تو این سایت به دخترای مجرد سن بالا میگن تخمک هاتونو فریز کنید

تخمک فریز شه از بین میره یا کیفیتش افت میکنه؟ این همه تو این سایت به دخترای مجرد سن بالا میگن تخمک ه ...

نمیدونم پرستار اونجا گفت بهم.....دکتر م چیزی نگفت فقط گفت فریز کردم برات نگران نباش

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔