2777
2789
عنوان

شما قسم کسی رو قبول میکنید؟

95 بازدید | 11 پست

یکی بهم گفت ک عشقم خیانت میکنه و بیشتر حرفاش دروغه تا حدودی تونستم به حرفا اعتماد کنم چون کسی اینا رو گفت ک بد منو نمی

بعد براش گفتم و یکم تند باهاش رفتار کردم الان قسم میخوره میگه به خاک بابام به جون همین آجیم که ۵ سالشه و یدونه دلخوشی زندگی من و مامانمه این شکلی نیست ک تو فکر میکنی

آخه جطور میتونم باورش کنم🫠🥲

🫧🤍

من باور میکردم 

شوهرم تو خیانتاش دست رو قرآن گذاشت جون بچه ی توراهیم و پسر ۷سالمو قسم دروغ خورد بعد اون دیگه قسم کسیو باور نکردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من باشم میگم اگه راس میگی دست بذار رو قرآن تا اگه دروع گفته باشه همین قرآن جوابشو بده بزنه پس کمرش😅

شاید گناه باشه این کار ولی اعتقاد دارم قرآن شاهد واقعی هس ک زود رسوا می کنه دروغگو رو و حقو هم به حقدار میده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگم اگه راس میگی دست بذار رو قرآن تا اگه دروع گفته باشه همین قرآن جوابشو بده بزنه پس کمرش😅 ...

میدونه ازش دورم مگه یک ماه دیگه ببینمش میخواستم همچین کاری رو بکنم هر وقت دیدمش 

🫧🤍

دورکعت نمازبخون وازخدابخواه واقعیت رونشونت بده،راحتترین ودقیقترین وبهترین راه همینه،این که ازخدابخوای حقیقتوبهت نشون بده.

من آدمایی رواطرافم دارم که راحت مثل آب خوردن قسم دروغ میخورن اونم قسم به اسم خدا،حالاآبجی ومامان که چیزی نیست

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

میدونه ازش دورم مگه یک ماه دیگه ببینمش میخواستم همچین کاری رو بکنم هر وقت دیدمش 

کسی ک بخواد دروغ بگه از قرانو و خدا نمی ترسه شاید ب دروغ دست رو قرآنم بذاره ولی اعتقاد من اینه ک اگه دروع گفته باشه رسواش می کنه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
کسی ک بخواد دروغ بگه از قرانو و خدا نمی ترسه شاید ب دروغ دست رو قرآنم بذاره ولی اعتقاد من اینه ک اگه ...

به نظرم اعتقاد داره 

چون چند باری متوجه شدم از قرآن و نفرین و اینا خیلی میترسه🥲

🫧🤍

مادرشوهر من قسم دروغ به جون نوه ۶ ساله اش خورد عزیزم اینقدر از اینا قسما و دروغا شنیدم

دقیقا منم چون قسم دروغ شنیدم دیگه قسم خوردنو باور نمیکنم چون ادم دروغگو برا اینکه ب بقیه اثبات کنه قسم میخوره تا باور کنن

دقیقا منم چون قسم دروغ شنیدم دیگه قسم خوردنو باور نمیکنم چون ادم دروغگو برا اینکه ب بقیه اثبات کنه ق ...

تازه نوه دختریشه و خیلی دوسش داره از همه بدتر شوهرم دید چی کار کرد بعد با سلیطه گری میگفت نه به جون فلانی من این کارو نکردم ذات کثیف قسم و این چیزا برنمیداره