2777
2789
عنوان

چرانمیتونم ببخشم آدمایی که آزارم دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمی‌خوام ببخشم ولی وقتی باادما قهرم یا ازشون کینه دارم بخدا نمی‌دونم چرا حس سنگینی احساس میکنم ک ...

قبلم اینجوری بودم بخدا دیدم فایده نداره حس میکنن دورازجون خرم جلو دولا راست میشن پشت سر بد.بیشترازین میسوزم چقد براشون خوب بودم واحترام میگرفتم

بخدا حتی یه تو به کسی نمیگم چون به خدا و کارما اعتقاد دارم ولی اینا راس راس میچرخن و زر میزنن.تازه م ...

خوب عزیزم تو باید بسپری به خدا ورها کنی تا به موقش میدونستی کلمه ازتوی دهان انسان خارج نشده فرشته ها آماده نوشتن هستن ذره ذرش به حساب میاد تو حواست به کار خودت باشه اونا اصلا ارزشی ندارن که تو بخای بخاطر حرفاشون خودتو ناراحت کنی آدمی که ارزش داشته باشه سرش تو زندگیه خودشه

بچه ها بنظرتون انقد سریع ببخشیدن خوبه یا اینایی ک نمیبخشن(اخه فک میکنم سریع بخشیدن اصلا واسه خودم ار ...

دقیقا ازببخشش زیاد پرومیشن.یه وقتایی باید نبخشی که کارشونو تکرارنکنن

قبلم اینجوری بودم بخدا دیدم فایده نداره حس میکنن دورازجون خرم جلو دولا راست میشن پشت سر بد.بیشترازین ...

میفهمم تازه من از آدمایی که می‌بخشم دوباره ضربه میخوره این بده من می‌بخشم تاجایی که بشه بعد ازشون دوری میکنم توهم اگه میتونی دوری کن فقط 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
میفهمم تازه من از آدمایی که می‌بخشم دوباره ضربه میخوره این بده من می‌بخشم تاجایی که بشه بعد ازشون دو ...

باورت میشه دورم و اصلا قط رابطه کردم ولی دس بردارنیستن

باورت میشه دورم و اصلا قط رابطه کردم ولی دس بردارنیستن

اگه فامیل یا خانواده شوهر باشن که فک نکنم با قطع رابطه هم چیزی درست بشه💔

من جواب بدم که باید چیکار کنی؟ 

هیچی اون بالایی خوب بلده چطور جواب بده 

و یه زمانی در زندگیت می‌شینی و میبینی عذاب کشیدنشون رو در حالیکه خودشون نمی‌دونن و یا نمیتونن قبول کنن که برای چی ب این وضع افتادن 

اینو منی میگم که الان دارن جلو چشام تاوان های خیلی خیلی خیلی سنگینی پس میدن 

و در آخر خداتوی قرآن میگه تو هر لحظه درحال امتحانی اینو یادت نگهدار و فکرایی مث انتقام و...فراموش کن . اینارو گاهی وقتی یاد کاراشون میفتم و عصبی میشم به خودمم میگم

اگه فامیل یا خانواده شوهر باشن که فک نکنم با قطع رابطه هم چیزی درست بشه💔

آره فامیلن.ن خداروشکر همسرم وخانوادش به شدت بافرهنگن آدمای خوبین ازهمینم سوختن.

آره فامیلن.ن خداروشکر همسرم وخانوادش به شدت بافرهنگن آدمای خوبین ازهمینم سوختن.

چی بگم والا حداقل الهی شکر ازخانواده همسر شانس آوردی 

خیلی سخته آدم از فامیل خودش ضربه بخوره 💔

من جواب بدم که باید چیکار کنی؟  هیچی اون بالایی خوب بلده چطور جواب بده  و یه زمانی در زن ...

آره همینم درسته باید از ذهنم بریزم بیرون و به زندگیم برسم با اینکه همسرم خوبه وآرامش دارم کنارش زندگیمو به خودم زهرکردم.همیشه بهم میگه چیشده شورو شوق نداری دیگه چی حالتو خوب میکنه اونکاروبکنم برات یاخودت انجام بده