2777
2789
عنوان

چرانمیتونم ببخشم آدمایی که آزارم دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 67 پست
تو این هفت هشت سال راه هفتاد ساله رو رفت هرروز بهتر میشه دیگه همسایه هستیم از نزدیک میبینم عزیزم&nbs ...

دقیقا اون آدم هرروز میومد قیافه گرفتن و وضع مالیش خوب میشد ولی خبردارم روحی بیماره و آرامش نداره هرروز درگیره با بقیه

دقیقا اون آدم هرروز میومد قیافه گرفتن و وضع مالیش خوب میشد ولی خبردارم روحی بیماره و آرامش نداره هرر ...

به هر حال من کلا بی اعتقاد شدم عزیزم نمیدونم شایدم برای بعضیا جواب بده من که نه خودم نه خواهرام دیدیم تقاص پس بدن آدمهای ظالم  من دوست دارم سریع و چکشی نتیجه بده چون اینجوری میفهمم که تاوان ظلمشون پس دادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسدارم بکشمشون میدونی آدم باحرف خراب میشه چقد دروغ بافتن تامنوخراب کنن و ازدید همه انداختن هرچند یک ...

آدما خیلیییییییییییی بی ارزشن 

تو کل عمرم این دستاوردو داشتم که بفهمم بی ارزش ترین موجوداتن🙂بهشون فکر نکن یروز به خودت میای میبینی الکی خودتو حرص دادی واسه یموش احمقققق

انتقام یعنی بد شدن و بد بودن

بدها بهت بدی کردن اگه به فکر انتقام باشی یعنی روحت رو در اختیار ادم بدها گذوشتی

همشون رو به خدا واگذار کن و بگو من نمیگذرم ولی تو خدای من و اونایی خودت حکم کن

به خدا ایمان داشته باش و پی گیر اونا نباش که چه بلایی سرشون اومده یا نه چون با پیگیری و دل خنک شدن در واقع روح پاکت به نجاست اونا الوده میشه ولشون کن

به زندگیت و ارامشت برس

هرگز نبخش ولی فراموششون کن از زندگیت و روحت و فکرت خطشون بزن

هر کسی حرفشون رو زد محکم بگو نمیشناسم خیلی محکم

مثل مدفوع میمونن نذار تو مغزت یا دهنت یا تو جیبت یا توی دکور خونه ات  باشن

من کردم و شد و الان لذتشو میبرم که دارم راه میون بر رو بهت میگم

خود دانی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر