2777
2789

واقعا خوشبحالشون قبطه میخورم اونوقت من از ۱۰۰درصد مواقع ۴۰درصد اعتماد ب نفس ندارم با اینکه خیلی خوشگلم و استایل ام خیلی شیکه همه هم ازم تعریف میکنن ولی نمیدونم چرا خیلی روزا عاشق خودمم خیلی روزا با تموم ۱۰۰درصدی ام و تعریف های اطرافیان حال دلم خوب نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای اعتماد به نفس وارد میشود 😎😎😎😎😎

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین عزیزم اون بعضیا سطحی نیستن و نیازی به شوآف ندارن اونا عمیق و با اعتماد به نفس هستن خودشونو دوست دارن و سبک مخصوص به خودشون رو دارن از روند معمول جامعه تقلید نمیکنند و همیشه خودشونن در واقع از درون پر هستن

خب همین که میگی خیلی خوشگلم خودش ته اعتماد ب سقفه

خب خوشگلم عزیز چرا بهت برخورد ؟من دارم میگم با اینکه خوشگلم خیلی مواقع اعتماد ب نفسم پایینه شما داری حمله میکنی به من کی بشه بلد بشید با آدم درست برخورد کنید