2777
2789
عنوان

کمبود ذخیره اهن و ریزش موی شدید

102 بازدید | 18 پست

خانوما کسی ذخیره اهنش یا همون frritin خونش تو محدوده حالا ۱۷ _۱۸ هست؟ ریزش مو دارید شماهم؟ مال من ۱۸ هست و ریزش موی شدید دارم دلیل هورمونی میگن نداره و احتمالا دلیلش این باشه یک ماهه دارم قرص اهن میخورم هنوز هیچ نتیجه ای ندیدم

واییی ۱۸ خیلی کمه ریزشت ازهمینه باید شما هفته ای یبار سرم اهن بزمی خاهر من دکترم برام نوشت ۴۵ بودم حالامیخام برم ازمایش بینم چجوریه اوضاعم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد همونه فورا قرص آهن بخور با معده خالی یا با غذا ولی بدپن لبنیات و با پرتقال و میوه های ویتامین سی

تازه تو روزی دوتا شاید بخوای بپرس

همین آهن ایرانی معمولی هم خیلی خوبه فرفولیک

و آمپول ب۱۲هم بزن دو هفته یکی

قرص فیفول بگیراز همه اهنا بهتره ریزش منو قطع کرد

بعد چندمدت قط شد ؟ک مصرف کردی من ۴۵هستم ولی تازه فهمیدم تیروئد دارم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یک ماه کمه من همیشه پایینه

چندساله مرتب میخورم و بالا نمیره زیاد نهایت بیاد تا۳۰

دیگه پیگیر نشدم

ریزشم با قرص آهن خیلی کم میشه ولی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من ۳۰ بودم کمه؟

بسم الله توم خیلی کمی عزیزم خیلی من ۴۵بودم دکترم سرم نوشت اهن زدم دوبار من رفتم پیش متخصص بهم گف اینارو حالام منتظرم قرصامو بخورم و بازمجددازمایش بدم برم

من ۶ ماه خوردم تا نتیجه داد شما تو یک ماه چه انتظاری داری ؟؟!!دکتر به من ففول خارحی نوشت الانم دارم میخورم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔