2777
2789

زندگیم شده فقط فکر به کسایی که اذیتم کردن و بهم تهمت و طعنه زدن اذیت یعنی کل مردمو بهم بدبین کردن یه چیزی بگین اروم شم همش به انتقام فک میکنم حس میکنم زندگی ندارم چون اینا پشتم حرف انداختن و سرشکستم کردن خیلی هروقت میرم بیرون حس میکنم همه به چشم آدم بدنگام میکنن یابی مصرف.دوسدارم بمیرن دوتا ازنزدیک ترین افراد فامیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن جاری من الکی بمن تهمت دزدی زد ازم شکایت کرد پاپ به پلیس کشید و کلی دعوا شد ولی واقعا برام مهم نیست هر وقت خودشو خانوادش و میبینم سرمو برمیگردونم و خودمو آزار نمیدم

وقتی میبینی قدرتمندی ببخش و رها کن .

باور کن کلی سبک میشی

هر چقدر خشم‌و کینه ت نسبت به اون شخص بیشتر باشه آرامشت رو بهش تقدیم میکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

عزیزم نباید سرشکسته باشی یا از خودت بدت بیاد اونا باید بخاطر ذاتشون ناراحت باشن برعکس تو باید روز به روز قوی تر و پیشرفت کنی هیچ چیزی اندازه این کار باعث ازارشون نمیشه بهترین انتقام همینه که توی اوج باشی وقتی تو بالا باشی اونا خودشون میان برای معذرت خواهی

بیخیال بابا ارزش ندارن بسپار به خدا کاری از دستت بر نیماد

دوسدارم بکشمشون میدونی آدم باحرف خراب میشه چقد دروغ بافتن تامنوخراب کنن و ازدید همه انداختن هرچند یکیشون پسرش مرد ولب دلم میخاد خودش تاوان پس بده

من آدمیم که سریع میبخشم و فراموش میکنم و حقیقتا این خیلی بد برام تموم شده 

برای همین یک دفتر مخصوص دارم و توش راجب کارایی که باهام کردن مینویسم و همیشه مرورشون میکنم تا دوباره بهشون بها ندم و رفتارم تغییر نکنه 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
تنها حرف اینه چون اون ها ارزش این رو ندارن که من روحم رو به خاطرشون اذیت کنم پس چون خود با ارزشم ...

گفتنش آسونه عزیزم،متاسفانه و بازهم متاسفانه من هم نمیتونم ببخشم البته هیچوقت تو فکر انتقامم نیستم ولی اینکه اونا هیچ تمایل و اظهاری به پشیمونی ندارن هم شده مزید علت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین منم همینجوری بودم

دقیقن از وقتی هم که بیشتر شد پشتِ قلبم درد میگرفت و گز گز میکرد

یه بار رفتم دکتر بهش موضوع رو گفتم

گفت توو زندگیت کسایی هستن که نمیبخشیشون؟

گفتم بله

گفت این دردا به خاطر همینه،ببخششون نه به خاطر اینکه اونا لایق بخشش هستن ببخششون به خاطر خودت به خاطر آرامش خودت

همونجا بخشیدمشون و شاید باورت نشه وقتی اومدم خونه دیگه درد نداشتم و دیگه اصلن درد نگرفت

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️