2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار کنمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 57 پست
به نظرم وقتی اینجوری میکنه بشدت بی محلش کن وفتی هم خوب شد محلش نده تا بیاد منت کشی

من خاک برسز تو این هفت هشت سال یکبارم بیمحلیش نکرذم

اصلا بلد نیستم اصلا نمیتووونم 

شاید  هم چارش همین باشه

عادیه اونم ادمه حق داره و نیاز داره ی مدتی تو خودش باشه و کم بیاره ینی این موارد  برا شما پیش ن ...

چراا من بهش حق میدم 

ولی نه دراین حد که تو روی طرف مقابلمم نگا نکنم و اون هی تلاش کنه و من هیچیییی نبینمش...

اونم حرف شمارو میزنه میگه کلا ولم کن خودم خوب میشم ولی من خسته شدم..همه بیرون درحال بگو بخنذ آقا اخم وتخم...یک کلمه حرف نمیزنه‌‌..تازه پیگیرشم که میشم حرفایی میزنه که تا عمق وجوذم میسوزه عاشق دخترمونه ولی هی میگه از مسئولیت فراریم خب چیکار کنم الان من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکنم کودکی سختی داشته همسرتون بنظرم به کمک احتیاج داره و با دعوا فقط مضطرب تر و گوشه گیر تر ...

کودکیش معمولی بوده کودکی من سختتر بوذه ولی انقد روحیش حساس که با پدرمادرشم رابطش خوب نیست

عزیزم جا اینکه بعش دلداری بدی به خودش  بیاریش برعکس حرف میزنی چرا ؟ گاهی ادم ها دغدغشونو ...

عزیزم اصلا درد ودل نمیکنه که من بخوام دلداری بدم که...

بی مخلی و اخم تخم میکنه من هی پیگیز میشم بعد کلی پیگیرشذن میگه آره فلانی خودکشی کرده و دعوای فلان سالمونم یادم افتاده... بعد باز بی محلی بعد من دیگه میگم بسه خب چقد میخوای طول یذی یهو میگه پشیمونم از بچه و ازذواج از مسئولیت فراریم...کاش یمیرم و راحت شم..بااینکه هییییچ مشکل خاصی نداریم ماتو زنذگیمون

کودکیش معمولی بوده کودکی من سختتر بوذه ولی انقد روحیش حساس که با پدرمادرشم رابطش خوب نیست

خب همین که رابطش با پدر مادرش خوب نیس ینی یه سری مشکلات تو خونه بینشون بوده همیشه

بهش پیشنهاد مشاوره رو بده بیین چی میگه

عزیزم اصلا درد ودل نمیکنه که من بخوام دلداری بدم که... بی مخلی و اخم تخم میکنه من هی پیگیز میشم بعد ...

بیین این یه مشکلی تو دلشه

افسردگی شدید داره دلش میخواد فرار کنه از همچی

راستش اینکه میگی برای ینفر که خودکشی کرده انقدر عمیق ناراحت بوده یکم برای من حالت زنگ خطره

با تو چطوره؟ بطور کلی بهت توجه و محبت داره؟ رابطه جن.سیتون خوبه؟

اگر اینا خوب باشه اونم دیگه یه مدل اخلاقه همه که کامل نیستن ولی کلا در اینجور مواقع انقدر به پروپاش نپیچ بزار با خودش خلوت داشته باشه همه گاهی اینجوری میشن. انقدر هی سعی نکن حالشو عوض کنی بزار خودش خوب بشه و بیاد سمتت

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
این طبیعیه که همه ادما تو ماه چند روزش انرژیشون پایینه و بی حوصله ن جالبه که سریع هم فکر طلاق اومده ...

چون چندیین مدته اینطوریه

و من این حالشو تحمل میکنم اوکی

حرفاشو چیکاررکنم میگه از بچه و ازذواج پشیمونم خذایی شوهرتون بعه شما بگه پشیمونم دلتون نمیسوزه اصلا؟