2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار کنمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم چیزی راجب پریود مغزی شنیدین یه نه یکی از علائم افسردگی هستش سعی کن به جای فکر کردن به ...

والا همسرمم تو پریود یا وقتای حال ندارم زیاد همراهم نیست و خودشم میگه طاقت هیچ ناملایمتی رو نداره...

واقعا کاش میگفت که میتوتی اینطوری کمکم کنیی ولی فقط میگه ولم کن اینطور مواقع

چون چندیین مدته اینطوریه و من این حالشو تحمل میکنم اوکی حرفاشو چیکاررکنم میگه از بچه و ازذواج پشیم ...

ببین میفهمم چی میگی تو اصلا مقصر نیستی یعنی اصلا مقصری وجود نداره

تا وقتی اون افسرده باشه تو و بچتونم زجر میکشید 

پس در نتیجه باید برای خوب شدنش یه کاری کرد 

تو زنشی بلاخره یه راهی هست 

مشاوره سفر رفتن همدردی صبوری 

باید بفهمه که واقعا میخوای کمکش کنی

مردت ضعیف نیس انسانیت داره شوهر منم اینطوریه و من اصلا بدم نمیاد هیچ خوشحالم هستم،حتما باید آدم سرد ...

شوهرمن سراینطورذمواقع اصلا سرشو برنمیگردونه و به منم میگه شلوغش نکن مگه چیههه

من بحثم این نیست بحثم این اینطور مپاقع کل زندگیمون رو میبره زیر سوال میگه از من از بچه پشیمونه...نیفهمین این حرفا چقد سنگینه؟؟

شوهرخاله و خالتون چی شدن؟

بیین این یه مشکلی تو دلشه افسردگی شدید داره دلش میخواد فرار کنه از همچی راستش اینکه میگی برای ینفر ...

چرا زنگ خطره؟؟ 

اره بعضی وقتا احستس میکنم دلش میخواد فقط خودش باااشع

با تو چطوره؟ بطور کلی بهت توجه و محبت داره؟ رابطه جن.سیتون خوبه؟ اگر اینا خوب باشه اونم دیگه یه مدل ...

اوایل عاشق معشوق بودیم وسطاش بشدت خرابشد رابطمون الان باز تو دوران ترمیم خیلی بهتراز قبلیم

خب آخه بعد مدتها رفتین بیرون باهاش حرفرمیزنم هیچی نمیگه میخندم هیچی نمیگه کلا من هیچی نگم؟؟ توسکوت بریم و بیایم؟؟ والا ک خیلی سخته برام

اوایل عاشق معشوق بودیم وسطاش بشدت خرابشد رابطمون الان باز تو دوران ترمیم خیلی بهتراز قبلیم خب آخه ب ...

نه مثلا میتونی وقتی حالتون خوبه برین بیرون وقتی دپرسه به حال خودش بزارش

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
چرا زنگ خطره؟؟  اره بعضی وقتا احستس میکنم دلش میخواد فقط خودش باااشع

منظورم اینکه خودکشی هم یجور فرار کردن از همه چیزه ممکنه با شنیدن خبر خودکشی یه نفر به این بُعد از قضیه هم فکر کرده باشه

ایشالا که زود خوب بشه و یه امیدی به زندگیتون تزریق بشه

شوهرمن سراینطورذمواقع اصلا سرشو برنمیگردونه و به منم میگه شلوغش نکن مگه چیههه من بحثم این نیست بحثم ...

عزیزم نمیفهمین چقدر سنگینه این حرف ......جمله ی مودبانه ای نیست که به من میگین.

خالم شوهرش افسردگی داشت چندین سال بود هر حرکت و رفتاری ازش میدید میگف تو مرد نیستی تو قوی نیستی به جای اینکه من به تو تکیه کنم تو به من تکیه کردی،وکارشون به جایی رسید که الان شوهر خالم که سیگارم نمیکشید و همه جا میگف من از دود بدم میاد و از خانواده متشخصی بود الان معتاد شده و از خونش رفته...کلا خیلی نباید سرکوب مرد بکنی چیزی رو مخصوصا قدرتش رو زیر سوال نبر 

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ