2777
2789
عنوان

بیاید از تجربیاتتون بگید..

408 بازدید | 5 پست

من به شخصه اگر وقتی برام بمونه نوشتن رو دوست دارم ، نویسندگی یکی از شغل های مورد علاقه‌م بود ولی نشد که ادامه‌ش بدم بخاطر کنکور و شغلم

یه موضوعی چند وقت پیش دیدم فراخوان زدن درمورد بیماری هایی که مربوط به موی بانوان میشه (سرطان مثال ساده‌شه)

اگر از دوستی فامیلی( خدای نکرده خودتون) تجربیاتی دارید بیاید برام تعریف کنید تا من درموردش بنویسم اگر برنده شدم جایزه نصف ،نصف .. البته همچینم زیاد نیست 😂

زندایی من سرطان گرفت و شروع کرد به شیمی درمانی تقریبا همزمان با اون دخترخالم هم دچار سرطان شد

موقع شیمی درمانی زنداییم میگفت وقتی سرمو میذاشتم رو بالش دسته دسته موهام می‌ریخت غصه میخوردم که چرا من باید سرطان بگیرم چرا ظاهرم باید اینجوری بشه و هزاران چرای دیگه موهاشو که کوتاه کرد با اشک و گریه بود سر همه داد میزد با همه دعوا می‌گرفت خلاصه زندگی رو به کام دایی و دخترداییم زهر کرد 

کلاه گیس گرفت اما کلاه گیس هم راضیش نمی‌کرد و روسری میذاشت که کسی موهاشو نبینه روزای اول که هیچ کس رو خونه ش راه نمی‌داد بیرون هم نمیرفت کلا از زمین و زمان شاکی بود و در آخر هم تسلیم سرنوشت شد

و اما دخترخالم با دوتا بچه از اول هم روحیه ش عالی بود میگفت موقع شیمی درمانی با هیچ کس صحبت نمیکردم میرفتم و میومدم زمانی که شوهرش موهاشو کوتاه کرد گفت میدونم به جاش موهام قشنگ تر درمیاد دخترخالم فوق العاده دختر خوشگلیه از همون روز اول هم کلاه گیس خرید و با کلاه گیس مینی اسکارف میزد چه تیپای نازی آدم کیف میکرد در حالیکه زنداییم کلا دیگه خودشو ول کرده بود و اندازه ی ده سال پیر شده بود

مو فقط یه مو بود ظاهر فقط یه ظاهر ولی امید به زندگی باعث شد دخترخالم بتونه این بیماری رو شکست بده و نا امیدی زنداییم رو به وادی مرگ کشوند😔💝

امیدوارم نوشته هام بدردت بخوره عزیزم 

زندایی من سرطان گرفت و شروع کرد به شیمی درمانی تقریبا همزمان با اون دخترخالم هم دچار سرطان شد موقع ...

قربونتون برم که وقت گذاشتید ، انشاالله همیشه سالم و خوشحال باشید ، متأسفانه دیر این مطلب خوشگل شما به دستم رسید ... و مهلت فراخوان تموم شد

اما بازم جای تشکر داره که وقت گذاشتید ❤️❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.