2777
2789
عنوان

خانوما از ازدواج میترسم بیاین بگین متاهلی چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست

ادم خوب پیدا کن بهشتهه

باهم میخندین بحث میکنید فیلم میبینید عشق میورزی اعتماد به نفس میگیرید و ...

ولی ادم بد...

هر روز دعوا دارید همیش میترسی ازش احساس نا امنی داری احساس حقارت و نابودی داری و...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
اول خودتو درمان کن بعدش برو تو رابطه‌ شاید الان رد بشی از حرفم و فک کنی شعاره ولی وسطای رابطه به خو ...

یکی از اخلاقام اینه نمیتونم محکم بگم نه

مثلا امروز گفت بریم خونمونو ببین بهش گفتم نه ولی تو راهمون منو برد و هیچی نگفتم بغلم کرد و من واقعا معذب شدم

الان حس خیلی بدی دارم به خودم خیلی سرزنش کردم خودمو که نتونستم بگم نه

ولی بعدش که اومدیم بهش گفتم دیگه منو نمیبری خونه و گفت باشه و قول داد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم خوب پیدا کن بهشتهه باهم میخندین بحث میکنید فیلم میبینید عشق میورزی اعتماد به نفس میگیرید و ... ...

مهم اینه نمیشه تشخیص داد ادم خوبیه یا نه به راحتی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

یکی از اخلاقام اینه نمیتونم محکم بگم نه مثلا امروز گفت بریم خونمونو ببین بهش گفتم نه ولی تو راهمون ...

بنظر من ک همین جا تمومش کن .

اولا ک باید به ته گفتنت احترام میذاشت .

دوما اگر قصد ازدواج داشت نباید بدون خواست خودت پیشنهاد خونه میداد.

چیز خاصی یرای دیدن وجود نداشت،خواسته سر بحثو باز کنه.

یکی از اخلاقام اینه نمیتونم محکم بگم نه مثلا امروز گفت بریم خونمونو ببین بهش گفتم نه ولی تو راهمون ...

از همین اول روی خط قرمز هات بایست 

تا عقد نکردی اصلا اجازه نده همچین کنه اینجوری تعهد اون مرد رو کم کردی بذار یاد بگیره برای رسیدن بهت باید تعهد بده باید صبر کنه و هزینه کنه شما مجانی نیستی عزیزم خیلی ارزشمندی 

جانم فدای ایران

از همین اول روی خط قرمز هات بایست  تا عقد نکردی اصلا اجازه نده همچین کنه اینجوری تعهد اون مرد ...

دیگه بهش اجازه نمیدم

بنظر من ک همین جا تمومش کن . اولا ک باید به ته گفتنت احترام میذاشت . دوما اگر قصد ازدواج داشت نبای ...

میشه از این کارش بگذرم و بگم یه دفعه بود و از این به بعد رفتارشو ببینم؟

چون قول داد دیگه منو نبره چون اذیت شدم