2777
2789
عنوان

خانوما از ازدواج میترسم بیاین بگین متاهلی چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
امکان نداره خیانت نبینی  اگرم ندیدی بدون پسره زرنگ بوده نذاشته بفهمی  غیر از این ممکن نی ...

این حرف چیه که خیلیا میگن آخه 

عادی سازی عوضی بازی و خیانته فقط 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دوحیه قوی نداری بکش عقب. ازدکاج خوب هم ک کنی پر از اختلاف نظر تعارض چالشه و نیاز به روحیه سالم ...

من خیلی میترسم تمام وجودم اضطرابه که یه بلایی سرم بیاد

و طرفمم خوب نمیشناسم

خودمم پر از عیبه توی رفتارام

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

وااا مگه همه مثل همن؟چرا توی دلشو خالی میکنی همینطوریش اظطراب داره

همینو بگو

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من خیلی میترسم تمام وجودم اضطرابه که یه بلایی سرم بیاد و طرفمم خوب نمیشناسم خودمم پر از عیبه توی ر ...

اول خودتو درمان کن بعدش برو تو رابطه‌

شاید الان رد بشی از حرفم و فک کنی شعاره ولی وسطای رابطه به خویی میفهمی با خودت و زندگیت چیکار کردی .

تویی و یه روح پر اضطراب ک افسرده میشه و وابستگی و دلبستگی ک توان درست کردن یا تموم کردنو نداره.

تجربه بد خودشونو تعمیم میدن به کل ملت،هنوز نسل ادمای با اخلاق با اصل نسب تموم نشده‌.

دقیقا ادم احساس میکنه میخوان یه کار غیرانسانی عادی و معمولی جلوه بِدن در صورتی که فکرشم برای اکثر خانوما وحشتناکه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
من خیلی میترسم تمام وجودم اضطرابه که یه بلایی سرم بیاد و طرفمم خوب نمیشناسم خودمم پر از عیبه توی ر ...

ببین اینم بگم قرار نیست از اول همه چی گل و بلبل باشه اختلاف نظر هست قهر هست دعوا هست ولی باید یاد بگیری مدیریت کنی 

میتونی کتاب بخونی تا مهارتت بره بالاتر 

مثل کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی 

جانم فدای ایران