2777
2789
عنوان

شوهرم چاقو برداشت منو بکشه دیشب و زندونیم کرد می‌خوام ،،

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نتونستم باورش کنم.شایدم درکش برا ما سخته. ولی‌ همین که میگی برم از پیرزن ها پرستاری کنم،،خیلی ...

خدارو شکر که همچین شرایطی نداری پای پدر مادرت ببوس اگه پدر مادر پشت بچشون نباشن غریبه سر دخترشون میبره

کار همیشگیشه آخه من بی صاحابم هیچکس پشتم نیست فقیرم وگرنه اگه پدر پولدار یا سالمی داشتم دهن این بشر ...

مگه موقع ازدواج شرایط شما وخوانواده ندیده بودن

یا شما میشناختی از قبل همسرتونو

🥰🥰🥰

توسل کن به حضرت زهرا

بشین یه دل سیر باهاش حرف بزن 

انشاءالله که نگاه میکنه به دلت

با خودکشی هیچی درست نمیشه 

هم مادرتو به عزات می نشونی

اون بدبخت چه گناهی کرده تو این همه مشکلات درد نبودن تورو بکشه

برایه مادر مرگ فرزند سختههه خیلی سخت

هم اخرتت داغون میشه

فکر میکنی به محض مردن خلاص میشی 

ولی با خودکشی فقط عذاب واسه خودت می خری

میدونم سخته طلاق گرفتن

ولی نجات بده خودتو

سرکوفت  و منت بقیه رو بشنو ولی یه زندگی خوب واسه خودت بساز

باید خودتو جمع و جور کنی  سخای بیشتری بکشی تا رها شی 

تا یه زندگی جدید و لایق خودت بسازی

سعی کن بعد اینکه طلاق گرفتی رو پای خودت وایسی

برو کار کن به هز سختییی شده

رو پای خودت وایسا 

محتاج کسی نشو

نا اون موقع کسی میاد سمتت که لایقته

منتظرم خبرای خوبی ازت بشنوم

نه فرار چاره کاره نه خودکشی فرار کنین که بعدش کجا برید؟ بیرون مردم خیلیا گرگ هستن  هر کاری می ...

چی کار کنم بخدا مشکل روحی روانی گرفتم هیچکس ندارم مشورت بگیرم حتی اجازه ندارم از خونه برم بیرون

نه فرار کن نه خودت بکش بزار اون خودش بکشه ایندفعه زد جاش موند همسایه خبر کن یا برو پزشک قانونی آدمش میکنن تعهد میگیرن اگه هم تکرار شد طلاقت بگیر  پیش پدرو مادرت نرو زیر مردم شستن شرف داره به این زندگی

کاربر ۹۵ هستم 
توسل کن به حضرت زهرا بشین یه دل سیر باهاش حرف بزن  انشاءالله که نگاه میکنه به دلت با خودکشی ...

نه مادرم ناراحت نمیشه فقط نون خورش کمتر شده یه سری گف هرچی فوشت داد جوابش نده میزنه کبابت می‌کنه 😭

نه فرار کن نه خودت بکش بزار اون خودش بکشه ایندفعه زد جاش موند همسایه خبر کن یا برو پزشک قانونی آدمش ...

میترسم خیلی تهدید می‌کنه طلاق بگیری مادرت میکشم پدرت میکشم واقعا چند بارم حمله ور شده  اگه برم پزشک قانونی یا شکایت کنم بیام خونه یه جور میزنه ناقص بشم میترسم واقعا😭

نه فرار کن نه خودت بکش بزار اون خودش بکشه ایندفعه زد جاش موند همسایه خبر کن یا برو پزشک قانونی آدمش ...

میترسم خیلی تهدید می‌کنه طلاق بگیری مادرت میکشم پدرت میکشم واقعا چند بارم حمله ور شده  اگه برم پزشک قانونی یا شکایت کنم بیام خونه یه جور میزنه ناقص بشم میترسم واقعا😭

با زبون نرم و چرب زبونی خرش کن برو ارایشگاهی چیزی کم کم کار کن یاد بگیری یجا دستت که بند شد طلاقتو ب ...

اجازه نمیده از خونه برم بیرون  بهمم گفته تا آخر عمر فوشت میدم نمونی هم اسید میریزم روت یا میکشمت