2777
2789
عنوان

باید به نیاز مردا چه پاسخی بدیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت همسرت الان سرد مزاجه؟

ن جونم 

الانم رابطه داریم ولی ت ی تاپیکی گفتم گفتن سرد مزاجین ولی واقعا وقت نمیشه😂😐

اصلا رابطمونم سرد نشده نزدیک‌۳ ساله با همیم (با دوران دوستی حساب کنی)

۱۹ روزه از ازدواجم میگذره با دوران پریودیم ۵ بار رابطه داشتیم 

ولی بقیه میگن سرد مزاجین

درحالی ک من و همسرم ب این‌درک رسیدیم ک رابطه زیاد دلیلی بر این نمیشه پایه های زندگیمون محکم شه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

واقعا اذیت نمیشین برا رفع نیاز میان سراغتون؟  چرا قهوه ایشون نمیکنین؟  اینقد رو دادین تو ...

رو ندادم به هرحال یکی از مشکلات همه پسراس

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ن جونم  الانم رابطه داریم ولی ت ی تاپیکی گفتم گفتن سرد مزاجین ولی واقعا وقت نمیشه😂😐 اصلا را ...

چه همسر خوبی خدا نگه داره برات

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

این سوال را باید مرد ها جواب بدن. 

غیر از کاراصلی هرکاری ازتون خواستند باید بگید چشششم  و البته با عشق و علاقه و ارضا ی دو طرفه  

پسرها هم از نق و نوق حالشون بهم میخورره

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
نیاز خودم در اولویته منکه سرویس دهنده مردا نیستم بدرک که نیاز دارن حالا خودشون بلد نیستن نیاز زن رو ...

افربن اینم منطقی

نیاز خودم در اولویته منکه سرویس دهنده مردا نیستم بدرک که نیاز دارن حالا خودشون بلد نیستن نیاز زن رو ...

دقیقا 

کله صبح ، ساعت ۳ نصفه شب ، ظهر بعد سرکار ،... من خودم از همون اول گربه رو دم حجله کشتم دلی ددستام همش مینالن که خودشون ارضا نمیشن همش سرویس میدن

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
رو ندادم به هرحال یکی از مشکلات همه پسراس

نه نیست 

چرا من ندیدم ازم بخوان؟ 

همون اول جزو خط قرمزام میگم 

اگه رابطه میخواد باید بره دنبال همون پولی ها 

همینا موقع ازدواج دنبال دختره باکره هستن

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
این سوال را باید مرد ها جواب بدن.  غیر از کاراصلی هرکاری ازتون خواستند باید بگید چشششم  و ...

که باید بگیم چشم هان؟☺👍

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
این سوال را باید مرد ها جواب بدن.  غیر از کاراصلی هرکاری ازتون خواستند باید بگید چشششم  و ...

به جهنم که حالشون بهم میخوره

همین مردا اگه بخوان برن سراغ یه دختری دست میذارن رو اونیکه از همه معصوم تره که هیچ وقت کاری نکرده باشه بعد خودشون تو دوران دوستی دهن ادمو سرویس میکنن

اون دیگه میره تو افق محو میشه 🤣🤣 این بنده خدا قصدش ازدواجه مثلا 😅

اره درسته ، به اینجاش فک نکرده بودم 👌🏼🙊

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇