2777
2789
عنوان

باید به نیاز مردا چه پاسخی بدیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 78 پست

پسری که دوران دوستی رابطه میخواد قصدش از دوستی فقط رابطه س بعد یه مدت هم تنوع طلب میشه میره با یکی دیگه 

یه مرد اگه دختریو برای زندگی و ازدواج بخواد هیچ وقت قبل ازدواج ازش درخواست رابطه نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووهووم🙂😅

ایلان ماسک ربات هاشو حراج زده 

با پست مقرون به صرفه میفرستن دم خونتون☺

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
به جهنم که حالشون بهم میخوره همین مردا اگه بخوان برن سراغ یه دختری دست میذارن رو اونیکه از همه معصو ...

من دارم حرف از دوران نامزدی میزنم. چی میگی برا خووودت

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
بیا اینم یکی از همون مردا که میگفتی اینم طرز حرف زدنشه انگار زن ها برده حلقه به گوشن

نه نگرفتی چی میگم  منظورم دوران نامزدی هستش. اونم دو طرفه   پس دیگه حرف از حق و ناحق نزن. دو ط ر ف ه

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️

تو دوستی کسی که حرفشو بزنه کنسل میسه برام

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!