2777
2789
عنوان

باید به نیاز مردا چه پاسخی بدیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 78 پست
من با همسرم رفیق بودم رل بودیم ولی هیچ وقت ازم همچین درخواستی نکرد  ت‌دوران عقد(خطبه عقد رسمی ...

خوشبحالت

همسرت الان سرد مزاجه؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشت شست 😂😂

انگشت وسط جواب کوبنده تریه🤭🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

رک بگم فکر کن یه دختر قبل ازدواج با ۵ یا ۱۰ پسر دوست میشه بخوای رسیدگی به نیازهای اونا کنه میشه یه زن خراب 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

تو دوران دوستی اصلا سمت رابطه نرید.پسری که شمارو برای ازدواج و زندگی بخاد اگه ببینه راحت پا میدید دلسرد میشه.

دوران نامزدی اگه منظورتون قبل عقد هست که بازم نمیشه رابژه داشت.دوران عقد نیازهاشو جواب بدید

نیاز یکطرفه ک نیست خودمونم نیاز داریم دیگه😐😐با رابطه قبل از ازدواج اصلااا موافق نیستم ولی تو عقد ک ...

منم موافق نیستم ولی مردا صبرشون از ما کمتره و مدام میخان

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مطمئنی مشاور بوده؟😕

اینی ک گفتم برا بعد عقده نه دوستی اصلا تو دوستی نباید رابطه داشت

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
خیلیاشون نمیبندن و هی ازت میخان

واقعا اذیت نمیشین برا رفع نیاز میان سراغتون؟ 

چرا قهوه ایشون نمیکنین؟ 

اینقد رو دادین توقع مردا رفته تا کجا که شدیم مسئول رفع نیاز جنسی مردا

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
رک بگم فکر کن یه دختر قبل ازدواج با ۵ یا ۱۰ پسر دوست میشه بخوای رسیدگی به نیازهای اونا کنه میشه یه ز ...

افرین حرف منطقی