2777
2789
عنوان

بخاطر بچه ها جای خوابمون رو جدا کردیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 66 پست
معمولا بچه ها اگه حالشون خوب نباشه و تب کنن از خواب بیدار میشن، یا حداقل بیقراری میکنن خب وقتی بیقر ...

من خوابم خیلی سبکه با کوچکترین صدای بچه ها بیدار میشم. پسرم سرما خورده بود بد نفس می‌کشید تمام حواسم به تنفسش بود هی سرش رو حرکت میدادم . حتی از اون یکی اتاق هم به صدای نفسش گوش میدم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
نه ماه زوده پسرتو ببر روانشناس کودک تا رفع شدن مشکل همه کنار هم بخوابید شما و همسرتون کن ...

پسرم رو نوبت گرفتم همین روزا میبرم دکتر. امروز ریز به ریز جزییات به دنیا اومدن دخترم رو گفت از اینکه من یه شب بیمارستان بودم و دلش برام تنگ شده بود 😭 چنان بغض کرد تعریف کرد. شاخ درآوردم چطور همه چیز یادشده آخه تازه ۴ سالشه. از اون شب مشکلات ما شروع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوابم خیلی سبکه با کوچکترین صدای بچه ها بیدار میشم. پسرم سرما خورده بود بد نفس می‌کشید تمام حواسم ...

باز من خوابم فقط در مورد بچه هام سبکه

مثلا یه شب دیر خوابیدم خیلی خسته بودم، روز بعدش شوهرم گفت هر چی امروز برا نماز صدات زدم پا نشدی، در حالیکه من حتی یادم نمیومد که شوهرم صدام زده باشه😁

ولی در مورد بچه ها هر چقدم خسته باشم، هر چقدم دور باشم ازشون با یه صدای خیلی کوچیک سریع بیدار میشم

پسرم رو نوبت گرفتم همین روزا میبرم دکتر. امروز ریز به ریز جزییات به دنیا اومدن دخترم رو گفت از اینکه ...

ای جانم عزیزم🥺 خیلی سختش بوده

من زمانیکه دخترم ۴ ماهش بود پسرم مریض شد و باید بستری میشد… با هیچکس هم جز خودم نمیموند

مجبور شدم دو شب دخترمو بذارم برا شوهرم و مامانم

از همون زمان به بعد وابستگی شدید دخترم به من شروع شد🥲 

دورازجون همه بچه ها باشه 🧡به نظر من جدا خوابیدن بچه از مادر اشتباه  یکی از اتاقا خالی کن هرچه ...

میتونیم همه توی همون اتاق خودمون بخوابیم اما نمیخوام دخترم هم مثل پسرم وابسته بشه. من خیلی درگیر وابستگی پسرم هستم. مهد میبرمش ساعتها توی سرما پشت در می‌شینم. دیروز مربی گفت نمون برو از اینجا. بعد از دو ساعت رفتم دنبالش از مربی پرسیدم رفتارش چطور بود گفت گریه نکرد اما هر دو دقیقه می‌گفت دلم برای مادرم تنگ شده

پسرت خیلی واضح اضطراب جدایی داره و بهتره ببری درمان چون اگر درمان نشه بعدا خیلی سختتر میشه براش ولی ...

پسرم اتاق ما رو اتاق خواب خودش می‌دونه چون از اول که به دنیا اومد تا الان اونجا خوابید. اصلا در طی روز هم نمیره توی اتاق خودش که بازی کنه. چند روز دیگه میبرمش روانشناس . از شبی که دخترم به دنیا اومد و من بیمارستان موندم حالتهای پسرم خیلی بدتر شد

پسرم اتاق ما رو اتاق خواب خودش می‌دونه چون از اول که به دنیا اومد تا الان اونجا خوابید. اصلا در طی ر ...

پس اگر میتونی وسایلش رو هم ببر اونجا و اعلام کن اینجا اتاق تو هست چون به اونجا انس گرفته

درهرحال سن سختی نیست برای حل این مشکل وزود درست میشه 

هرچه هست از آن اوست.
ای جانم عزیزم🥺 خیلی سختش بوده من زمانیکه دخترم ۴ ماهش بود پسرم مریض شد و باید بستری میشد… با هیچکس ...

۴ ماهگی سن شناختن مادر توسط بچه هست. دو شب هم شما رو ندید دیگه بدتر شد طفلکی

پس اگر میتونی وسایلش رو هم ببر اونجا و اعلام کن اینجا اتاق تو هست چون به اونجا انس گرفته درهرحال سن ...

اونجا به قول ما اتاق بزرگه هست 😁 وسایل من توی اتاقهای دیگه جا نمیشه تختم خیلی بزرگه. امیدوارم روانشناس کمکمون کنه

اره واقعا بمیرم براش میدونی انقد ‌پسرم حالش بد بود که اون موقع اصن به هیچی دیگه نمیتونستم فکر کنم

آره خب پسرت بزرگتر بود و وضعیتش اضطراری مجبور بودی پیشش بمونی