2777
2789

شب شبه بود دخترم تب داشت قطرشو دادم ساعت سه ونیم شب بود رفتم پتو رو بکشم رو سرم بخوابم دیدم یه چیز سیاه داره برا خودش تو پذیرایی راه می‌ره منو میگی تا می‌تونستم جیغ زدم مادرشوهراومد بالا شوهرم بیدار کردن حالا هرچی گشتیم پیداش نکردیم چسب گذاشتم رد پاش هست ولی نچسبیده بود هرچی از اون میگردم پیداش نمیکنم فک کنم از لوله تخلیه لباسشویی اومده بود حالا کابوس من شده تا می‌خوام بخوابم صد دفعه دور برنو نگاه میکنم ولی اصلا پیداش نکردم تله موش گذاشتم طعمه پفک با دستکش خدا کنه اگر هست بیفته تو تله شوهرم میگه اون رفته موش بزرگ بود فک کنم فاضلابی بود باور کنین از اون شب تا ساعت دو بیدارم خیلی استرس دارم شاید بخندین بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.