2777
2789
عنوان

بخاطر بچه ها جای خوابمون رو جدا کردیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 66 پست
به نظرم اولویت اولتون این باشه که پیش همسرتون بخوابین.همه باهم یجا باشین بهتره بچه ها رو زود بخوابون ...

آره من هم اصلا دوست ندارم فاصله بیافته. ده سال هیچوقت جدا از هم نبودیم. همسرم خیلی زود خوابش می‌بره و من عادت به شنیدن خر خر دارم تا خوابم ببره 😂

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
معمولا بچه ها اگه حالشون خوب نباشه و تب کنن از خواب بیدار میشن، یا حداقل بیقراری میکنن خب وقتی بیقر ...

اره خب درسته ولی وقتی مادر اتاق بغلی باشه بی قراری بچش متوجه نمیشه دیگه تو دو تا اتاق جدان 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن جدایی جای خواب از همون اوایل تولد هست هرچند که ممکنه براتون عجیب به نظر بیاد الان هم به نظرم بهت ...

پسرم که فعلا اضطراب جدایی شدید داره. شاید بهتر باشه یه تخت واسه یه اتاق دیگه بگیرم وقتی پسرم توی اتاق ما خوابید و دخترم هم اتاق خودش  منو همسر بریم توی اتاق سوم. 

یعنی توی اتاق کنار مادر باشه هرشب تا صبح بیداره که یهو تب نکنه در طول سال چقدر مگه ممکنه بچه تب شدی ...

نه عزیزم ببین دوستمون‌توضیح دادن بجه ای که شب تب میکنه یکمی بی قرار میشه ناله میکنه ولی صدای ناله جوری نیست اتاق بغلی بشنوه درصورتی که مادر کنارش باشه میشنوه 

شما مادری؟

پس بچه ای که شبونه تب میکنه و مادر متوجه نمیشه چی؟بچه ها معمولا شب تبشون بالا میره و‌خیلی بده مادر ن ...

اصلا سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بیشتر توی خواب اتفاق میافته . 

اسی ما هم تا وقتی یه بچه داشتیم هممون کنار هم میخوابیدیم، بچه دومم که اومد بچه اول میرفت با باباش میخوابید، من و بچه دوم هم با هم میخوابیدیم. اخه بچه دومم تا یک سالگی خیلی از خواب بیدار میشد و همش میترسیدم بچه اولو یه موقع بیدار نکنه

از وقتی خواب دخترم یه ذره بهتر شد و وابستگی پسرم به باباش کمتر شد، من اکثر شبا میام کنار بچه ها دراز میکشم، خوابشون که میبره میرم تو اتاق خودمون

معمولا دخترم دم نماز صبح بیدار میشه شیر میخواد، دیگه اون موقع که میام تو اتاق بچه ها همونجا میخوابم، چون شوهرمم اون موقع دیگه میره سر کار

کار خوبی میکنی. کلا بچه روی زمین خیلی راحت تر میخوابه چون احساس امنیت بیشتری داره و احساس معلق بودن ...

دخترم غلت میزنه به نرده میخوره بدش میاد بیدار میشه. زمین بهتر میخوابه

اصلا سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بیشتر توی خواب اتفاق میافته . 

دورازجون همه بچه ها باشه 🧡به نظر من جدا خوابیدن بچه از مادر اشتباه 

یکی از اتاقا خالی کن هرچهار تاتون رو زمین بخوابید راحت کنار بچه هات اتفاقی هم‌ نمیفته 

پسرم که فعلا اضطراب جدایی شدید داره. شاید بهتر باشه یه تخت واسه یه اتاق دیگه بگیرم وقتی پسرم توی اتا ...

پسرت خیلی واضح اضطراب جدایی داره و بهتره ببری درمان چون اگر درمان نشه بعدا خیلی سختتر میشه براش

ولی تا اون موقع با پسرت صحبت کن که بره اتاق خودش و کمکش کنید اونجا رو بپذیره، راجع به حسهلش باهاتون حرف بزنه و حس ترسش رو انکار نکنید به هیچ وجه

ولی وقتی قبول کنی پسرت بیاد تو اتاق شما یعنی درواقع به مسیر اختلال بله گفتی درحالی که قاعده این هست به مسیر سلامت بله بگیم

به نظرم با راه حل خودت به نتیجه نمیرسید و اضطرابش تقویت میشه

هرچه هست از آن اوست.
اره خب درسته ولی وقتی مادر اتاق بغلی باشه بی قراری بچش متوجه نمیشه دیگه تو دو تا اتاق جدان 

نه دیگه

مگه خونه های الان کلا چند متره که صدا از اتاقا به هم نرسه؟

بعدم ادم مادر که میشه نسبت به صدای بچه هاش حساس میشه، من جدیدا دارم تلاش میکنم یه وقتایی بچه ها که خوابشون میبره میرم تو اتاق خودمون میخوابم

ولی وسط شب یه صدای کوچولو هم بشنوم میپرم از خواب

نه عزیزم ببین دوستمون‌توضیح دادن بجه ای که شب تب میکنه یکمی بی قرار میشه ناله میکنه ولی صدای ناله جو ...

بله هم مادرم هم روانشناسم

تب در حد ناله کم به هیچ وجه خطرناک نیست نگران نباشید

هرچه هست از آن اوست.
اسی ما هم تا وقتی یه بچه داشتیم هممون کنار هم میخوابیدیم، بچه دومم که اومد بچه اول میرفت با باباش می ...

دختر منم تا ۴ یا ۵ صبح شیر نمی‌خواد . بیشتر مشکلم پسرمه که اضطراب جدایی داره و از وقتی دنیا اومد تا الان ۴ سالش تموم شده فقط توی اتاق ما خوابیده