2777
2789
عنوان

بخاطر بچه ها جای خوابمون رو جدا کردیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 66 پست
تا چند شب پیش همه یه جا میخوابیدیم. پسرم روی زمین منو همسرم و دخترم روی تخت. پسرم سرما خورد بینیش کی ...

نهایتش تا دو سالگی شیرخواره ات پیش شماست بعدش راحت میتونی جداش کنی و هر دوشون از اتاق تون میرن بیرون

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایتش تا دو سالگی شیرخواره ات پیش شماست بعدش راحت میتونی جداش کنی و هر دوشون از اتاق تون میرن بیرون

فعلا کوچیکه رو توی اتاق جدا میخوابونم. پسرم توی اتاق ما روی زمین می‌خوابه. منو همسرم هم روی تخت

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
فعلا کوچیکه رو توی اتاق جدا میخوابونم. پسرم توی اتاق ما روی زمین می‌خوابه. منو همسرم هم روی تخت

شیرخواره ات اگر اتاق جدا باشه شب شیر بخواد صدای ناله اش رو میشنوی؟

شیرخواره تا ۲ سالگی نزدیک اتاق تون باشه بهتره که صداش رو بشنوی؛

تو پذیرایی یا اتاق جدا برای پسرت جا بنداز شب وقتی خوابش برد بغلش کن ببرش اونجا ؛

شیرخواره ات اگر اتاق جدا باشه شب شیر بخواد صدای ناله اش رو میشنوی؟ شیرخواره تا ۲ سالگی نزدیک اتاق ت ...

اره خوابم خیلی سبکه زود صداشو می‌شنوم. خودم هم پا میشم سر میزنم. معمولا فقط یک بار بیدار میشه شیر میخواد

اره خوابم خیلی سبکه زود صداشو می‌شنوم. خودم هم پا میشم سر میزنم. معمولا فقط یک بار بیدار میشه شیر می ...

منم دو بچه ام همسن بچه شما هستن حدودا؛

شیرخواره رو میذاریم اتاق خودمون و ۴ ساله رو وقتی خوابش برد بغلش میکنم میذارمش پذیرایی که از قبل براش تشک انداختم؛

وقتی هم بخوایم شوهر داری کنیم باید شیرخواره رو از اتاق بذاریم بیرون و بعد حمام اینا باز برش گردونیم تو اتاق که صدای ناله اش رو بشنویم.

منم دو بچه ام همسن بچه شما هستن حدودا؛ شیرخواره رو میذاریم اتاق خودمون و ۴ ساله رو وقتی خوابش برد ب ...

خدا حفظشون کنه. من اتاق اضافه دارم واسه زناشویی . مشکل وابستگی پسرم هست میترسم بزارم یه اتاق دیگه نصفه شب پاشه ببینه پیش ما نیست گریه کنه و اظطراب جداییش بدتر بشه. حالا تا وقتی مشاور بگه میزارم اتاقمون بمونه