2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6919 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒🧨

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اسی ببخشید ها ولی شوهرت خیلی خیلی دیگ بیجنبس هم بخاطر دلیل قهرش هم اینک بخاطر ی هفته می‌خواسته بره ص ...

میگه خستم از اذیتات منم از وقتی باردار شدم کمی زود رنج شدم ولی حق نداشت حتی به این چیزا فکر کنه

تو گوشیش میدیدم تو کانال صیغه یابی عضو 

پس گفتم این همه عاشقم بودی بخاطرر یه هفته منو میخواستی بندازی دور گفت  همیشه قهر میکنیم خسته شد ...

خیلی ببخشید... 

رفتید خونه مادرت مهمونی همه جمع بودن و اون نیومده تو بهش گفتی لعنت بهت!!!

بعد یه هفته قهرکرده@!!!!!

بعد دو قورت و نیمشم باقیه..!

زن صیغه ای هم میخاسه..

😐😐😐😐😐😐😐

چقد مهر طلبی بعدا ضربه بزرگی میخوری نکن خاهر جان اشنباه میکنی فردا بچه هات هم این جوری رفتار میکنن باهات مگه رباتی که هیچ اشتباهی نکنی

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
دو روز کم کم باهام نرم شده عاشق هم بودیم چه روزها و شبهاتی داشتیم شیرین امروز گفتم دلم خیلی هواتو کر ...

عزیزم شوهرت بی جنبس...صیغه ای باشه بحث پیش نمیاد لعنت بهش اون قهر کرده

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بزور جلوی خودم رو نگه داشتم

میدونی نهایت بیشعوری ما خانما اینه که از مرد می‌پرسیم دوستم داری یا نه؟مرد احساس نیاز رو می‌فهمه و پررو میشه

اونم اینطور غلطی نمی کنه. حتی فکرش هم نکرده. اگه کرده بود ، به زبون نمی‌آورد. نهایت اگه این غلط رو کنه تو میری و اون میمونه و سه تا بچه. 

میگه خستم از اذیتات منم از وقتی باردار شدم کمی زود رنج شدم ولی حق نداشت حتی به این چیزا فکر کنه تو ...

کانالها رو پاک کن 

خط قرمز ها رو بهش نشون بده 

بگو همچین چیزی ازت بشنوم بخشش در کار نیست میرم