2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6920 بازدید | 125 پست
میگه خستم از اذیتات منم از وقتی باردار شدم کمی زود رنج شدم ولی حق نداشت حتی به این چیزا فکر کنه تو ...

شما حق داری عزیزم بارداری چیز راحتی نیس کلی تغییر تو بدن و اخلاق و... فرد ب وجود میاد همسرت این وسط یکمی تند رفته دیگ واقعا حالا الانک ب خیر گذشته ایشالا بعد از این همه چی ب خوبی پیش بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خستم از اذیتات منم از وقتی باردار شدم کمی زود رنج شدم ولی حق نداشت حتی به این چیزا فکر کنه تو ...

ناراحت نباش،شوهر منم بعد۲۰سال زندگی همین حرفو بهم زد ...🤧فک کررن زن خوب ریخته تو خیابون،اینا فقط باید هوای رختخوابشونو داشته باشی وگرنه آوار میشن سرت.

شما حق داری عزیزم بارداری چیز راحتی نیس کلی تغییر تو بدن و اخلاق و... فرد ب وجود میاد همسرت این وسط ...

کمی به خودم اومدم یعنی خیلی به خودم اومدم دیدم و فهمیدم مردا هر چقدر هم خوب باشند بازم نامردمد حفظ ظاهر می‌کنم با محبت زیاد ولی ازش می‌کنم و کیف خودم رو می‌کنم تو این دنیا 

دو روز کم کم باهام نرم شده عاشق هم بودیم چه روزها و شبهاتی داشتیم شیرین امروز گفتم دلم خیلی هواتو کر ...

دنن آغزوا اوستوروم 

خیلی خیلی ببخشید اینو گفتم آتیش گرفتم اخه

من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
ناراحت نباش،شوهر منم بعد۲۰سال زندگی همین حرفو بهم زد ...🤧فک کررن زن خوب ریخته تو خیابون،اینا فقط با ...

گفتم اون محبت هام و یادت رفت تو این هفته لعنتی 

میگه محبت کم اوردم

این دیگه کیه !!! 

برا یه هفته قهر میخواسته بره زن صیغه کنه به اسم کمبود محبت ؟! 

بگو آقای خیلی با شعور مگه کسی که صیغه میشه تو رو میشناسه که دوستت داشته باشه 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .
دو روز کم کم باهام نرم شده عاشق هم بودیم چه روزها و شبهاتی داشتیم شیرین امروز گفتم دلم خیلی هواتو کر ...

وا ،یک هفته نتونسته تحمل کنه؟!این مرد  و بنداز سطل آشغال

👶🏻=👰+🤵
دنن آغزوا اوستوروم  خیلی خیلی ببخشید اینو گفتم آتیش گرفتم اخه

هر هفته سه چهار بار براش شب میساختم لذت میبرد با خودم الان میگه میخواستم زن صیغه کنم میگم اون شبا یادت رفت 

گفتم اون محبت هام و یادت رفت تو این هفته لعنتی  میگه محبت کم اوردم

دنبال بهانه هست ميخواد زن صيغه كنه بعد كه شما متوجه بشي بگه خب تو اذيتم ميكردي ،واقعا چطوري عاشق اين ادم هستي؟كسي كه اين مدلي هست از پايه خراب بوده