2777
2789
عنوان

معاون مدرسه

627 بازدید | 27 پست

دوستان مدرسه ی پسرم ی معاون وحشی داره.چند وقت پیش پسرم بهم گفت خانم فلانی منو کتک زده با خودم گفتم اگر باز تکرار کرد ب اداره گزارش میدم متاسفانه واسه دومین بار پسرمو کتک زده بود😤منم رفتم اداره شکایت نوشتم.اونا هم جلوی چشمم ز زدن ب مدیر و گفتن اگر بار دیگه اینکارو بکنه باید بیاد حراست (ازشون خواستم اسمی از من نبرن)امروز رفتم مدرسه ی پسرم دیدم ی بچه ی طفل معصوم رو کتک زد باز.اون بچه هم خ ترسیده بود،دلم خ براش سوخت.ب مدیر گفتم اونم طرف معاونشو گرفت.دیگه چیکار کنم ب نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم یواشکی  بگیر یه بار دیگه ببر اداره ، ببین دیگه میتونه از این غلطا کنه 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

ببین شما هم هرچی بگی اینا باهمن 

ما امسال دهنمون صاف شد از دست معلم و یکی از مادرا کلی هم پیگیری کردیم تا اموزش پرورش کل و وزارت خونه کار کشید ولی اصلا پیگیری انچنانی نبود در حد یه تذکر و این شد ک معلم و اون خانم پرو تر شدن و در نهایت معلم گفت کلاستونو عوض کنید راضی نیستید

دوستان تو مدرسه ماعم معاونمون خیلی کسافته مثلا ادمو تحقیر میکنه خودشو میگیره مگه میتونی ی کلمه بگی میخورتتتبعیض قا۲ل میشه امروز گوش یکی از دخترارو کشید بعض کرد بیچاره برم اداره بیرونش میکنن؟ همه دانش اموزاهم ازش بدشون میاد 

دختری با روح بنفش💜(2025Army)