2777
2789

چندسال پیش وقتی شوهرم اومد خواستگاریم قبول نکردم و خیلی دو دل بودم دیگه همه ناامید شده بودن مامانم بهم گفت از حضرت فاطمه زهرا بخواه اگه به صلاحته بشه 

منم گفت یا فاطمه شما که میدونی من چقدر دوست دارم و بابت این ازدواج خیلی مرددم پس اگه این ازدواج برا من خیر وصلاح باشه هرطور شده اتفاق بیفته و درکمال ناباروری من دوروز بعدش  صب که از خواب بیدار شدم به مامانم گفتم که قبول کردم و دلم کاملا روشن بود 

چرا الان انقدر میترسم از اینکه بره با یکی دیگه چرا مدام شک دارم چرااا  میترسم زندگیمو از دست بدم

دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خودت شکاکی تقصیر حضرت زهرا نیست که

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

چه جالب

منم همینجوری توسل به بانوی و عالم کردم

خیلی سختی کشیدم خیلی

ولی الان خیلی ازش رضایت دارم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

نه عزیزم منم چندین بار ازش چیزی خواستم بهم داده خیلی بهشون معتقدم🥺

خداکنه❤️ منم همینطور به اهل بیت خیلی معتقدم ولی خب بقول یکی از دوستان شیطان رفته تو جلدم حالم خوب نیست