2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدیننن تولوخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 41 پست

سیاست ذاتی من هر چی تجربه هم میکنم ده ساله بازم ساده ام یعنی خودمم نمیتونم جلوشون فیلم بازی کنم یا دروغ بگم هر چند به ضررم میشه اما الان دیگه مشکلی ندارم اینکه صاف ساده ام راضیم بگذار بگن احمق 

سلام عزیزم تست ذهن موفق آرکیتایپ رو بزن با این شرایط که واقعا همون چیزی که هستی رو تیک بزنی نه اون چیزی که دوست داری باشی و اینکه بعد از اون ببین هرا تو شخصیت تو کجاست اونو تقویت کن راجع به شخصیت هرا مطالعه کن که ذهنت یک ذهن قوی و با سیاست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چطور پس انداز مخفی دارین؟ پول تو حسابه یا طلا خریدین؟

متاسفانه متاسفانه هفت سال ازدواج کردم وعقلم نرسیدمثل شما عاقل نبودم ک ازبقیم مشورت بگیرم  ولی الان دوسه ماه یادگرفتم جمع کنم مبلغ زیادی نیس فعلا توبانکه جمع بشه حتما طلا میخرم

سلام عزیزم تست ذهن موفق آرکیتایپ رو بزن با این شرایط که واقعا همون چیزی که هستی رو تیک بزنی نه اون چ ...

خیلی مچکرم

خودم میتونم تحلیلش کنم تست رو؟

یا نیازه برم پیش مشاور؟

هیچ وقت راجع به خانواده خودت جلوی خانواده ی شوهرت چیزی نگو ، اصلا راجع به خانواده خودت به فامیل شوهر ...

اره اینو‌حسابی درک کردم

این منم ک‌خانوادم‌رو محترم میکنم و اگر خانوادم محترم باشه خودم مورد احترام قرار میگیرم

اها ممنونم

نماز واجبت رو بخون که نخوندنش گره رو گره میاره. غسل واجب نذار به گردنت باشه که کدورت و سیاهی میاره.

بعد هر نماز واجب سه تا نصر و سه تا کوثر بخونی شوهرت عاااااااشقت میشه . حداقل روزی یه بار بخون

رفت و آمد سنجیده و کم. یک کلمه شکایت خانواده شوهر به شوهر نگو. طاقت نیاوردم همون جا همون لحظه جوابشون بده

توی رابطه گرم باش

نظافت همیشه رعایت کن

دستپخت خوب باشه

توی رابطه راحت و واضح هر چی که دوست داری ونداری به شوهرت بگو

تو راااااا به امام حسین خوب خرج کن و خوب بپوش و خوب بخور. هر پس اندازی که کنه خرج خانواده شوهر یا تفریح شوهر یا پناه بر خدا خیانت میشه. هر جور عادتش بدی تا آخر همونه

چرا همه خانواده شوهر خطاب قرار میدن؟ خانواده خودتون چی.؟بلاخره خانواده شما خانواده شوهر ی خانم دیگس ...

متوجه منظورتون نمیشم

ببینید خانواده شوهر اصولا چون عروس رو به عنوان دختر خودشون نمیپذیرن و بعضی وقتا ناراحتش میکنن عروس باید روابط رو مدیریت کنه مخصوصا با این پدر و مادر های نا آگاهی ک ما داریم تو جامعه و اکثرا نه تحصیلات درستی دارن و نه درک درست نسبت ب نسل جدید پس باید یکی باشه روابط رو‌مدیریت کنه

یبار پیش اومد انقد عصبانی شدم گفتم مامانت اینجوری بابات اونجوری دیدم بین خودمو خودش داره خراب میشه ا ...

اگه بدونی گفتن این حرفا چقدر میتونه رابطتتونو خراب کنه و از همه بیشتر به تو ضربه بزنه میتونی عصبانیتتو کنترل کنی یادت باشه برای خانواده شوهر کاری نکنی اگه کردی توقعی جبران نداشته باشی کلا ازشون توقع نداشته باش تا کمتر اذیت بشی

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اره اینو‌حسابی درک کردم این منم ک‌خانوادم‌رو محترم میکنم و اگر خانوادم محترم باشه خودم مورد احترام ...

ینی حتی اطلاعات الکی هم نگو ، مثلا جلوی مادرشوهرت نگو که مثلا مامانم پلوپز خریده و خیلی خوبه ممکنه باعث حسادتش بشه ، هییییییچ وقت راجع به مشکلات درون خانوادت به شوهرت نگو، مثلا برادرم بدهی بالا آورده یا مادرم با خالم دعوا کرده 

اگه بدونی گفتن این حرفا چقدر میتونه رابطتتونو خراب کنه و از همه بیشتر به تو ضربه بزنه میتونی ع ...

اخ اخ گفتیییی

یعنی اینکه ادم توقع ازشون نباید داشته باشه رو باید با طلا نوشت

من حقیقتا هرکاری میکنم ب خاطر همسرمه چون همه جوره برام بوده

من تو دوران نامزدی بابت تفاوت رسم‌ها خیلی اذیت شدم مادر همسرم کلی توقع داشت از هر چی ک بگین

اما اگه من کاری کردم برای خودم و همسرم بوده هرچی ادم کم توقع تر راحت تر

نماز واجبت رو بخون که نخوندنش گره رو گره میاره. غسل واجب نذار به گردنت باشه که کدورت و سیاهی میاره. ...

رفت و آمد سنجیده منظورتون چی هست؟

خانواده همسر من به شدت باهم گرم هستن و خیلی رفت و آمد دارن اما تا حالا تا بهم نگفتن بیا خونه هیچ کدومشون نرفتم

مثلا متوجه میشم دو تا خاله ها و مادر همسرم و خواهر همسرم دور هم جمع هستن خونه فلانی ولی به من نگفتن اصلا نمیرم 

این درسته؟

یا باید برم سر بزنم خودم؟