2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدیننن تولوخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 41 پست
اخ اخ گفتیییی یعنی اینکه ادم توقع ازشون نباید داشته باشه رو باید با طلا نوشت من حقیقتا هرکاری میکن ...

من اوایل ازدواجم و حتی تا چند وقت پیش بخاطر توقعاتم خیلی اذیت شدم الان تنها توقعی که ازشون دارم بهم نزدن زندگیمه 😂😂خوبه که تو فهمیدی اینو تو زندگی یه اعصاب اروم بهت میده این خصلت 

راستی چند سالته؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل ازدواجم و حتی تا چند وقت پیش بخاطر توقعاتم خیلی اذیت شدم الان تنها توقعی که ازشون دارم بهم ...

من الان ۲۳ سالمه 

فروردین میشه ۲۴😭😐

ببین خانواده همسر من خیلی توقع دارن ک من سر بزنم و زنگ بزنم دهنم صاف شد تا فرهنگ سازی کردم میگم ادم یه جاهایی هم نباید خودشو ب آب و آتیش برنه تا حرف خودش شه باید یکمم راه بیاد ولی خب من نمیدونم چرا نمیتونم

رفت و آمد سنجیده منظورتون چی هست؟ خانواده همسر من به شدت باهم گرم هستن و خیلی رفت و آمد دارن اما تا ...

نه. تا نگفتن پات رو هم نذار. اگه با عزت دعوتت کردند و اونجا هم با عزت باهات رفتار کردند سری بعد که دعوتت کردند برو. وگرنه بقیه رو هم غیر مستقیم نرو

خب پس برای آینده خودمون چطور پس انداز کنیم؟🥲

نگران نباش. خدا میرسونه. شروع به پس انداز کنی همون اوایل به حرف من میرسی. آینده هم نیومده که از حالا نگرانش باشی.نگفتم اسراف کن. در حد معقول کم نذار

ولی تموم عروسایی ک میبینم با خانواده شوهر لجن ولی با خانواده خودشون نه حتی اطرافیانمم همینن بعد م ...

ینی میگی اذیتت نکردن؟

باور میکنی پدر شوهرم بعضی وقتا دلمو میسوزونه بهم تیکه میندازه؟

باور میکنی من با مادر پدر خودم سه ساعت چهار ساعت فاصله دارم دو هفته یبار میتونم ببینمشون این جلوی من جوری دخترشو بغل میکنه و ماچ میکنه دل من برای پدر مادرم تنگ میشه؟

البته انتخاب خودم بوده اما کار ایشونم ب عنوان یه ادم بالغ درست نیست

باور میکنی مادر شوهرم کنترل نداره درست رو رفتارش و بعضی وقتا همسر من رو پر میکنه و باعث میشه من و اون تا دوروز باهم خوب نباشیم؟

اینا همه رفتارای نابالغانس

اینا دل میرنجونه

من الان ۲۳ سالمه  فروردین میشه ۲۴😭😐 ببین خانواده همسر من خیلی توقع دارن ک من سر بزنم و زنگ ...

دختر گل انشالله خوشبخت بشی 💖شما با توقع خانواده همسر کاری نداشته باش اصلا توقع اونا ربطی به شما نداره عزیز شما در حد معقول انجام بده زنگ بزن و برو و بیا دقیقا همونقدر که لازم میدونی اصلاااااااا نگران برخوردشون نباش و برخوردای بدشونو کلا نادیده بگیر و خودتو نباز تاپیک دختر گرانبها و بانو ارتمیسم بخون به دردت میخوره از الن هرجور رفتاری کنی تا اخر عمر همون جور مجبور میشی رفتار کنی

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

کتاب زیاد بخون مستقل باش از کسی کمک نخواه برنامه هاتو زود خبر نده به کسی نزار از کارت کسی سدر بیاره حرف خانوادهارو پیش هم نزن اعتماد بنفس داشته باش خودتو باور کن و اینو یادت باشه ادم اشتباه میکنه اما تو اشتباهش نمیمونه