2777
2789
عنوان

راننده تاکسی آشغال کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 60 پست

مردم انگار فشار بهشون اومده قاطی کردن

پسرم ک ۶ سالشه توراه برگشت مهد دیده ک دونفر سر جا پارک دعواشون شده و حرفای زشت بهم میزدن

هرچی پرسیدم نگف چ حرفی فک کنم روش نشد یا یادش نبود.فقط گف حرف زشت.

مراعات بقیه رو نمیکنن خیلیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خجالت باید بکشندچه رلنندتدتاکسی ها عوضی شدن

بقران  اون لحظه قلبم تو دهنم بود و فقط در ماشینو بز کردم حین حرکت گفتم پیاده کن ميندازم پایین دیگه وایساد 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

میشه هر کسی فرمول سفیدکننده میخواد به پست اخرم سر بزنه گرفتارم ممنون دوستان🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
بقران  اون لحظه قلبم تو دهنم بود و فقط در ماشینو بز کردم حین حرکت گفتم پیاده کن ميندازم پایین د ...

کار خوبی کرد یباید زنگ میزدی 110 بخاطر همین چیزا هست که بابام اصلا نمیزاره تنها سوار تاکسی یا اسنپ شم میگفت خطرناکه من میگفتم نه الکی میگی که منو محدود کنی

من تا حالا به پستم نخورده..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اکثرشون. خیلی مودب و با فرهنگن 

همش سوال میپرسن بعضیاشون 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
منم یکبار دربست گرفتم راننده تا خود مقصد جلو شلوارشو میمالید☹😕

کثافت بی خانواده اون واسه این که تو ببینی اونجاشو این کارو میکرده . خدا ایشالا سر زن و دختر خواهر و مادرش بیاره