2777
2789
عنوان

شماباشیدچیکارمیکنید

66 بازدید | 70 پست
۲سال۶ماه ازدواج کردیم یه پسر۹ماهه هم دارم طبقه پایین پدرشوهرم زندگی میکنیم پول برق گازتلفن هیچی نمیدیم بهشون شوهرمم جدیدابادوستش مغازه لوازم یدکی ماشین ومکانیکی بازکردن تودرامدجفت مغازه هام باهم شریکن شکرخداتاالان دراومدش خوب بوده وامااصل ماجرا ازوقتی ازدواج کردیم خانواده شوهرم خیلی اذیت کردن البته خوبی هم کردن ولی خب همیشه کاراشون باعث دعوابین منوشوهرم میشدکلیدخونه مونادارن هربارکه رفتم خونه مادرم بمونم وقتی برگشتم دیدم مادرشوهرم رفته ازخونم چیزی برداشته بااینکه خودشون بمیرنم کلیدخونشونادست شوهرم نمیدن جه برسه به من . پدرشوهرم ازاول گفته بودتاوقتی خونه من هستیدحق نداره زنت تنهابره بیرون یاحق نداریم بادوستای شوهرم رفت وآمدکنیم کلا آدمیه که فقط حرف حرف اون بایدباشه . هرچقدربه شوهرم می‌گفتم ازاینجابریم راضی نمیشداماالان خودش که پدرشاکاملاشناخته میگه ازاینجادربیایم دیگه خستم کردن چون امکان خریدخونه نداریم میخوادخونه اجاره کنه خودمون تهرانیم مغازه شوهرم کرج میخوادکرج خونه بگیره'حالاشماباشیدمیریدمستاجری یامیشینیدتاوقتی بتونیدخونه بگیرید
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد برو همون جایی که شوهرت مغازه داره،شوهرت رو تنها نذار همراهش باش
صلوات برای سلامتی آقا امام زمان،وظهورشون.صلوات برای هرچی نی نی تو ان آی سی یو هست،صلوات برای خوشبختی وسلامتی خودمونو خانوادمون.