2777
2789
عنوان

شماباشیدچیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 70 پست
ماهم دقیقا همین مشکل راداریمشکل سرک کشیدن مادر شوهرمن یبارقاطی کردم خاستم بریم مستاجری وپشیمون شدم ترسیدم یوقت بریم ونتونیم اززبرباراجاره خونه بیرون بیایم تازه بااجاره نشینی سخت تَر میشه خونه خرید اماراحتی هم مهمه
لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم پبش مادرشوهرمم ولی خ خوبن و از اینکارا نمیکنن،ولی اخر اخرش ادم راحت نیست تو یه خونه،یهو راحت نمیشه حتی ادم با هم دعوا کن یا مثلا من مامانم کم میاد خونم چون تا بیاد من مجبورم مادرشوهرمو بگم و دعوت کنم خ ناراحتم،مامانم بخاطر اینکه من اذیت نشم بنده خدا اصلا نمیاد ،کاش منم میتونستم پاشم از اینجا
سحر جون خیلیا الان مستاجرن ولی مطمئن باش مستاجری با آرامش ارزشش بیشتره تا اینکه جایی باشه که همه سرشون تو زندگیت باشن
آقای من،تو همیشه خاص میمونی چون سلیقه ی منی...😍😇😘💖
ممنون دوستان'البته اینم به احتمال ۸۰درصدشایدتواین۶'۵ماه آینده یه پولی حدودا۵۰میلیون دستمون برسه دلمودارم به اون خوش میکنم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
تازه سحرجون ماقبظ هاراهم پرداخت میکنیم واینکه شوهرم هرچی بخره اول میبره به ننه خانومشنشون میده میگه هرچی میخاید برداریدبعدمیاره پایین الان دارم دندونهاموبهم فشارمیدمومینویسم ازحرص
لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
سلام - عزیزم ز ندگی تو یه خونه مستلزم قبول برخی از شرایط اونا هم هست اگه خیلی اذیت میشید برید اما اگه قابل تحمل باشه و زیاد اونا را نمیبینی بمون.
خدایا مواظبه پدر و مادرم ،همسرم و پسرم باش...ممنون
من بااینکه خونواده شوهرم خیلی خوبن ولی حاظر نشدم برم واحد بالایی خونشون آخه احساس میکردم همین که زیادی بهم نزدیک نیستیم این حرمت و احترام رو تااین حد به وجود آورده
آقای من،تو همیشه خاص میمونی چون سلیقه ی منی...😍😇😘💖