2777
2789
عنوان

داستان زندگیم، درس عبرت بشه برای بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 135 پست

به نظر من اگه اولین خانمی که ازش طلاق گرفتین اگه ازدواج نکرده بهترین کار همونه که با همون خانم باز ازدواج کنین اگه هردو طرف خودشونو تغییر بدن 

البته این نظر منه فقط

قضاوت نیست که . حقیقته ‌. تو بودی بعد دو بچه  میگفتی وای اخلاقم جور نیست جدا شم برم اونم اینجا ...

بعضیا بیماری روانی دارن که حاضر نیست برن درمان کنن، بخاطر همین سر ناسازگار دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوزم بعضی وقتا پیام میده نفرینم میکنه باز یه وقتایی عذر خواهی

از زن دومت که تعریف کردی یاد یکی افتادم باید بگم رفتاراشون علت نداره یه اختلال روانی میشه حسابش کرد که به علت های مختلف ایجاد شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین من نه مرد ستیزم نه زن ستیز وقتی قرار باشه هم از کسی دفاع کنم به جنسیتش نگاه نمیکنم همیشه طرف حق ...

برای اینکه شماها شاید یه نفر دو نفر ببینید 

اما من زیاد دیدم زیاد .

چه خانمهایی که  شوهراشون خائن بود و خیانت کرد و گرفتن . خانمها برای حفظ ابروشون در بین فک و فامیلا . فقط گفتن اخلاقمون جور نشد . آقا هم‌گفت دیدید فقط اخلاق .

زیاد زیاد .

پرونده های دادگاهها رو بخونی متوجه میشی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظر من اگه اولین خانمی که ازش طلاق گرفتین اگه ازدواج نکرده بهترین کار همونه که با همون خانم باز ا ...

به نظرم تا همینجاش بچه ها خیلییی آسیب دیدن و با این کار بیشتر آسیب میبینن

یه چیزی میدونم که میگم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

از زن دومت که تعریف کردی یاد یکی افتادم باید بگم رفتاراشون علت نداره یه اختلال روانی میشه حسابش کرد ...

اصلا باور کردنی نیست

آدم هر لحظه یجور باشه

حرف میزنه و بعد دقیقا برعکسشو انجام میده

مقصر شما بودی . اینجا ایرانه . هیچ زنی  از خوشی و شادی فرار نمیکنه بعد دو بچه . خیلیییی ظ ...

خانوم قصیده نوشتی؟ زن بد تنبل کثیف شلخته خیانتکار  زورگو عقده ای حسود خسیس غیراجتماعی طماع تابحال ندیدی؟ شما فقط یه تاپیک جلوته براساس اون اینهمه برداشت کردی؟ چنددفه پای درد دل زن اول نشستی؟ کی گفته همه زن ها فرشتن؟ خوبه منم بنویسم اگه زن درستی بود دوتا بچه که جزعی از وجودشن رو عین گونی سیب زمینی نمینداخت بره.. دوتا بچه اواره.. مهریه هم که گرفته

مقصر شما بودی . اینجا ایرانه . هیچ زنی  از خوشی و شادی فرار نمیکنه بعد دو بچه . خیلیییی ظ ...

اختلاف داشتن خب 😐 

اگه یه زن اینارو می‌گفت میگفتی طلاق بگیر 

حالا ک یه کرد میگه میگی باید بسوزی 

خوبه حالا توافقی جدا شدن مهریشو داده بچه هام خودش بزرگ کرده خرج داده