2777
2789
عنوان

داستان زندگیم، درس عبرت بشه برای بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 135 پست
دقیقا ۱۱ و ۷

آخی چقدر کوچیکن

میدونم خیلی سخته ولی گذشته رو فراموش کن حداقل از خودت گذشتی بخاطر بچه هات این کارو کن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه شماها شاید یه نفر دو نفر ببینید  اما من زیاد دیدم زیاد . چه خانمهایی که &nbs ...

عزیزم شما مو میبینید من پیچش مو.... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظرم تا همینجاش بچه ها خیلییی آسیب دیدن و با این کار بیشتر آسیب میبینن یه چیزی میدونم که میگم

من تا جایی که دیدم بچه های که پدر و مادرشون طلاق گرفتن همشون با اینکه شاید پدر و مادرشون مزدوج شدن باز امید دارن یه روزی برگردن به هم مگر اینکه یه طرف ماجرا تصویرش تو ذهن بچه سیاه شده باشه 

اصلا باور کردنی نیست آدم هر لحظه یجور باشه حرف میزنه و بعد دقیقا برعکسشو انجام میده

میدونم اینجور آدما یه اختلال دارن که بر اثر یسری اتفاق ها توی گذشتشون و گاها جهالت خودشون به وجود میاد که تغییر هم نمیکنن 

من تا جایی که دیدم بچه های که پدر و مادرشون طلاق گرفتن همشون با اینکه شاید پدر و مادرشون مزدوج شدن ب ...

گفتم که یه چیزی میدونم که میگم

اینکه شما میگید ظاهر ماجراست و خیلی خوبه اما اینجور نیست... 

فقط دارم برای بچه ها تلاش میکنم که شاد باشن 

برای خودتم باید تلاش کنی باید تلاش کنی خودتم شاد باشی بجز حال خوب خودت مطمعنا بچه ها پدر شاد میخوان بیشتر از هرچیزی

حیف شد  تصمیمتون برای طلاق بی فکری بود بعد دوتا بچه  سعی کردین مشکل رو حل کنین رفتین مشا ...

اگه مجردم بود بهش رجوع نمیکردم

تو مراحل طلاق بودیم و هنوز اسمم تو شناسنامش بود کلی دوست پسر و ...

بعد با افتخارم میگفت به زندگی که دوست داشتم رسیدم

هیچی تنوع نمیشه

بله زن دومی رو همش کوبیدی

واقعیتو گفتم

بی نهایت دوسش داشتم

هنوزم دوسش دارم

هیچی براش کم نذاشتم

نمیدونم چرا یهو عوض میشد

پیش دکتر روانشناس رفتیم که فامیل نزدیکش بود

گفت بهترین کار اینه همینجا کات کنین

از چه لحاظی میگید خب 

اگه بخوام بگم خیلیی طولانی میشه ببخشید منم هم حوصلم نمیکشه کلی وقت براش بزارم

ولی اصلا به صلاح نیست مطمئنم که دارم میگم، اینجوری بچه ها خیلییی ضربه ی بزرگتری میخورن