2777
2789

دمنوش یا آب  زیاد بخور و اینکه بدنتو گرم نگه داره احتمالا عفونت ادرار گرفتی 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا عفونت داری یا مثانت بیش فعاله یعنی اعصاب مثانه تحریک میشه خیلی بددجورد درد داره حتما برو‌دکتر ولی برای درد مثانه اگه تو خونتون فعلا قرص فنازوپریدین که قهوه ای رنگه داره بخور 

الان دو روزه اینجوری شدم بنظرت چیکار کنم مامانم میگه شاید سنگ باشه یا آپاندیس

آپاندیس که فکر نکنم احتمال سنگ هست دو روزه اینطوری هستی چرا دکتر نرفتی

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
وای از درد دارم گریه میکنم این وقت شب هم همه جا بستس فکر کردم خوب میشم💔

عزیزم میفهمم دعا میکنم برات تنها کاری که از دستم برمیاد ولی فردا حتماً پیگیری البته انشاالله تا صبح خوب خوب بشی 💚

وای ن خون نیست دارم دیوونه میشم

به خودت استرس وارد نکن عزیزم. احتمال زیاد عفونت. تا صبح صبر کن صبح برو اورژانس بیمارستان دکتر. یا اون دو قرص الان از شبانه روزی بگیر. شنبه پیش دکتر بهتر برو