2777
2789
عنوان

شوهرم پروفایل زن سابقشو چک میکنه

683 بازدید | 26 پست

بچه ها سلام

من حامله م و خیلی ناراحت وحساسم

دیشب نصف شب یهو ازخواب پریدم ودیدم شوهرم دستشوییه ساعت۵ونیم صب

بعد تو گوشیای ایفون ی قابلیت هست ک میتونی ببینی طرف تو چه برنامه ایه یهو دیدم شوهرم تواینستا رفته تو بلاک لیست هاش و‌پروفایل زن سابقشو دید میزنه

دنیا رو سرم خراب شد

شمابودی چیکارمیکردی

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور کنجکاوی بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شاید فقط کنجکاو بوده زیاد بهش فکر نکن

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

حق داری ناراحت شی ولی خب این کارش نمیشه گفت از رو علاقه اس شاید از رو حرصه از رو نفرت که مبادا ی وقت چیزی شده باشه بنظرم بهش بگو تو دلت نگه ندار ببین چی میگه. ولی اصلااا چیز بزرگی نیست گندش نکن 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
تو گوشی های آیفون؟ من که همچین چیزی ندیدم مگه اینکه اون برنامه های باز شده قبلی باشه که رو همه گوشیا ...

ن‌وقتی اپل ایدی ها یکی باشن هست همچین چیزی

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️