سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
درسته عزیزم.اما کلا شغلای راننده و اینجور چیزا خیلی استرس زاس واقعا من یکی که آدمش نیستم
دقیقا مرد باید بره بشینه تو مغازه شب شد برگرده خونه😂😂😂
سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲
موافقم همش استرسه مثل اینایی ک رو گشتی کار میکنن شیش ماه رو کشتی با درامد خیلی بالا ش ...
استرس که داشته باشی .دیگه چیزی برات معنایی نداره حتی اگه یه کوه دلار هم داشته باشی..خودم انقدر سختی کشیدم فقط گفتم به روزایی که ارامش داشتم برسم همه چیمو حاظرم بدم
عالیه راحت تو سفر خیانت میکنه و توهم نمیفهمی ،خیانت تو کادر پرواز خیلی زیاده
☹️☹️☹️چ حرفا
کسی ک بخاد خیانت کنه تو اتاق حبسشم کنی کار خودشو میکنه
استرس که داشته باشی .دیگه چیزی برات معنایی نداره حتی اگه یه کوه دلار هم داشته باشی..خودم انقدر سختی ...
اره منم خداروشکر شغل همسرم استرس نداره
راننده خلبان و...واقعا استرس داره من شوهرپ میخاس بره شرکت نفت نزاشتم چون میگن اگثرا سرطان میگیرن