2777
2789
خوب کاری کردی.‌همه چی که مول نیست.آرامش بالاترینه برای هر آدمی

اره واقعا خداروشکر الانم درامدش خوبه ب اندازه خودمون

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه راحت تو سفر خیانت میکنه و توهم نمیفهمی ،خیانت تو کادر پرواز خیلی زیاده

قبلا دکتر و پرستارو میگفتین حالا خلبان نیست که اون داغونا اصلا خیانت نمیکنن.ببین چند تا از خیانت دیده های اینجا شوهرشون شغل با کلاسی داشته آمار بگیر .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه من چون بابام کارش یه جوری بود که ممکن بود یک ماه از ما دور باشه همیشه دلم میخواست یه بابایی داشتم که صبح می‌رفت سرکار شب برمی گشت صدای خروپوفش تو خونه پخش میشد الان ملاکم برای ازدواج یه همچین شوهری هست خلبانا همش تو مسافرتن دیگه حوصله تنهایی بودن ندارم یه شوهر در دسترس میخوام😅