2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودم خیلییی کم میرفتم خونشون.هیچ دلیل خاصی ام نداشتم  نه ناراحت بودم نه خونشون بد میگذشت ولی اهل برو بیا نیستم

با مادرمم تو ی ساختمون بودم همین بودم. فرقی نداره

من نزدیکم ولی سرم شلوغه . فقط جمعه شب میرم میبینمشون و یه ساعت میشینیم. میخوام از این به بعد 5شنبه ها هم که شوهر سر کاره برم صبح تا شب. یه روز در میون هم تقریبا یه رب نیم ساعت تلفنی حرف میزنیم.

باورت میشه خونه مادر شوهرم میرم با تمام سختی هاش حرف ها از خونه مامانم اینا بهتر

منم انقدر از گذشته واذیت کردنای الانشون در عذابم که اصلا دست خودم نیس نمیتونم نزدیک خونشون برم ولی مادرم غر میزنه من عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چیکار کنم

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

باورت میشه خونه مادر شوهرم میرم با تمام سختی هاش حرف ها از خونه مامانم اینا بهتر

دقیقا 

من باتمام سختی های خونه مادرشوهربازم اونجارو به خونه مادرم ترجیح میدم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

مادرمنم تا میرسی شروع میکنه از بابام از خواهرام بدمیگه

خب که چی 

حال منو بد میکنی خودت راحت میشی هفته ای یه بارم میرم نمیذاره دو دقیقه راحت بشینم با حال خوب برگزدم خونه خودم 

منم بچه هارو بهونه میکنم زیادنمیرم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
علتش چیه ؟ناراحت نمیشن گیر بدن چرا نمیای؟

نرم بهتر محیط ش یه جوری نه باهام صحبت میکنن‌ هر کاری کنم یه ایراد می‌زارن روش از وقتی هم عروس مون اومد بدتر شده باور کن به دشمن هاسون بهتر از من احترام می‌زارن توی هیچ یک از مشکلات باهم همراه نبودن