یعنی چی رجوع کنه میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم من سر درنمیارم تو اقرار دست نویس برام نوشتن ابرا مهریه ولی تو حق وکالت که بهم دادن نوشته بذل مهریه یعنی اشتباه کردن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی چی رجوع کنه میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم من سر درنمیارم تو اقرار دست نویس برام نوشتن ابرا مهریه و ...
رجوع یعنی اگر مثلا گفتی مهریه نمیخوام وقتی حق رجوع داری میتونی دوباره منصرف بشی بگی میخوام یعتی گفتی مهریمو بذل کردم میتونی بری بگی نه میخوام اما اگر گفتی مهرینو ابرا کردم دیگه همچین حقی نداری.تو اون وکالت در طلاقی که بهت دادن به نفعت هست اما اون دست نویس رو آقا ارائه کنه نیتونه بگه بذل نکرده ابرا کرده
شما شرایط خودتو یکم واضح تر بگو عزیزم که بتونم درست راهنماییت کنم.من الان چیزی از اتفات رو نمیدونم.ن ...
من رفتم دفتر اسناد رسمی با اون اقرار دست نویس وکیل همسرم خونه رو بنام من بزنه ب جای مهریه تو اون اقرار دست نویس نوشته ابرا مهریه ولی توی حق وکالت نوشته بذل مهریه این یعنی باطل میشه ؟وکیل ش یعنی بلد نیست که این کارو کرده یا منظوری داشته ؟البته حق وکالت رو بعدن وکیل ش برام آورد همون جا بهم ندادن تو دفتر اسناد
من رفتم دفتر اسناد رسمی با اون اقرار دست نویس وکیل همسرم خونه رو بنام من بزنه ب جای مهریه تو اون اقر ...
خب مس همون پیش بینی اولم درست بود.وکیل در ازای گرفتن خونه از شما خواسته از مهریه بگذرید.حالا چرا کلمه اقرار دست تویس و وکالت در طلاق متفاوته نمیدونم هدفش چی بود ولی در نهایت شما بیای استناد به اون بذل هم بکنی وکیل مدرک داره که قبلش ابرا کردید..ب ای خودش محکم کاری کرده.اگر خونه رو گرفتید دیگه تمام شده
نه دیگه چون اون آقای وکیل یکبار در قالب دست نویس از شما اقرار به ابرا گرفته.ولی باز یچیز بگم وکالت خیلی ریز کاری داره به توضیحات من اکتفا نکن حتما اجازه بده یک وکیل کل پروندتو مطالعه کنه درست راهنماییت کنه چون شاید یک نکته مهم باشه که الان شما اشاره ای نکردی بهش
نه دیگه چون اون آقای وکیل یکبار در قالب دست نویس از شما اقرار به ابرا گرفته.ولی باز یچیز بگم وکالت خ ...
اصلا وکیل م کارایی که میخوام رو برام نمیکنه فک کنم با اونا ساخت وپاخت داره نفقه اجرت المثل تنصیف اموال من رو حذف کرد نمیدونم چرا ؟میتونم با این حق طلاق که توش بذل نوشته اون دست نویس رو باطل کنم؟
همسر شما سواد حقوقی داره؟تفاوت اینهارو فقط وکلا و حقوق دان ها میدونند. اصلا همسرت هم خواسته باشه اگ ...
نمیدونم ولی وکیل ش رفیق ش هست ممکنه توضیح داده باشه بهش همسرم درخواست طلاق داده میدونید چقد طول میکشه بدستم برسه؟همسرم خیلی اذیتم میکنه میتونم با اون حق وکالت دوباره درخواست مهریه کنم و بگم من چیزیی نگرفتم؟