2777
2789
دست نویس رو ول کنید لطفا، سند خونه رو هم کلت بزارش کنار. شما توی محضر بابت بخش و حقوقت چیزی امضا ...

من توی دفتر خونه چیزیی امضا نکردم فقط ی دستگاه بود انگشتم رو گذاشتم روش ی پیامک هم اومد سند اقرار نامه غیر مالی درحال تنظیم است حق وکالت طلاق هم من امضا نکردم فقط همسرم انگشت زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی دفتر خونه چیزیی امضا نکردم فقط ی دستگاه بود انگشتم رو گذاشتم روش ی پیامک هم اومد سند اقرار نا ...

خب ببینید.

البته بگم، به اون اکانتت هم گفتم، تا نبینم سند رو دقیق نمی تونم بهت بگم. 

اما من فقط طبق برداشتم از حرف شما میگم:

خونه بدون قید و شرط مال شماست. چه طلاق بگیری چه نگیری

حق و حقوقت فقط در صورتی که خودت از وکالت طلاقی که داری استفاده کنی ساقط میشه.

اگر استفاده نکنی و برای طلاق شما اقدام نکنی حق و حقوقت سر جاش هست.

می مونه اون اقرار دست نویس که توی دفتر وکیلش امضا زدی:

اون رو میتونی توی دادگاه به چالش بکشی و ردش کنی.

ولی بازم میگم. قبل تر هم بهت گفته بودم. تا نبینم متن ها رو بهت جواب صد درصدی نمی تونم بدم.

عشق یعنی...

نه ببین این رو کلا بیخیالش بشو

من بهت گفتم تلاش اینه که این رو کلا از اعتبار بندازیم.

سند خونه تنظیم سده و خونه مال شماست. (انگشتی که توی محضر زدی)

اگر شما برای طلاق اقدام نکنی میتونی کل حق و حقوقت رو بگیری.

اما اگر اقدام کننده شما باشی باید طبق وکالت طلاق همه رو ببخشی.

حالا فهمیدی چرا خودش اقدام نمی کنه؟

عشق یعنی...
من رفتم دفتر اسناد رسمی با اون اقرار دست نویس وکیل همسرم خونه رو بنام من بزنه ب جای مهریه تو اون اقر ...

یعنی تو وکالت دادی این عوضی رفته برات ابراء زده عجب کثافتی...کاش خودت رفته بودی محضر...من با وکیل شوهرم حرف نزدم چه برسه وکالت بدم بهش...عزیزم این برگه که بذل هست رو ببر پیش وکیل این ابراء رو هم ببر بگو سوءاستفاده کرده وکیل شاید بشه شکایت کرد از این وکیل

یعنی تو وکالت دادی این عوضی رفته برات ابراء زده عجب کثافتی...کاش خودت رفته بودی محضر

یعنی چی کار کرده ابرا چی میشه ؟سرم کلاه گذاشتن ؟وکیل ایشون اومده بود من خودم توی دفتر اسناد بودم

یعنی چی کار کرده ابرا چی میشه ؟سرم کلاه گذاشتن ؟وکیل ایشون اومده بود من خودم توی دفتر اسناد بودم

یعنی چی؟رفتی اونجا با وکیل اینم گفته ابراء نامه بنویسه؟شما خوندی؟از محضردار پرسیدی؟ محضردار نگفتی من بذل میکنم؟