2777
2789
یعنی چی رجوع کنه میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم من سر درنمیارم تو اقرار دست نویس برام نوشتن ابرا مهریه و ...

سلام بذل هدیه کردنی هست که شرایط خاص قابل برگشت هست.

اما توی ابراء به هیچ وجه برگشت نداریم.

به عبارت دیگه اگر بذل کنید شاید بتونید باز مهریه رو بگیرید اما اگر ابراء کنید هرگز دیگه نمی تونید بیگیرید.

عشق یعنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست نویس ساده؟ بدون امضا شاهد؟ با خط کی؟

بله تو دفتر وکیل م نوشتن ابرا توی دست نویس شاهد وکیل من وایشون و پدر ومادر بنده 

با دست خط وکیل ایشون 

نفقه اجرت المثل وتنصیف اموال رو برام حذف کردن میتونم تو دادگاه دوباره درخواست بدم ؟سرم کلاه رفته

دست نویس ساده؟ بدون امضا شاهد؟ با خط کی؟

منظرشون از این کار چی بوده ؟درضمن حق طلاق رو وکیل ایشون بعدن ب من دادن تو دفتر اسناد به من ندادن در واقع تو دفتر اسناد ب من چیزیی ندادن فقط ی اس ام اس اومد که سند اقرار نامه غیر مالی در دست تنظیم است

عزیزم ببخشید من دیشب خوابم برد الان خوندم.بازم میگم اقرار تون اگر در دفتر اسناد باشه و تو وکالت نامه جوره دیگه بوده بله قابل استناد میتونه باشه.اگر وکیلتون کاری نمیکنه خب عوضش کنید حکم که صادر بشه نهایت نهایتش بشه درخواست تجدید نظر داد.تو مرحله بدوی وکیلتون رو عوض کنید  دفاع درست بشه ‌که دستتون بسته نباشه.

عزیزم ببخشید من دیشب خوابم برد الان خوندم.بازم میگم اقرار تون اگر در دفتر اسناد باشه و تو وکالت نامه ...

خواهش میکنم تو دفتر اسناد ب من چیزیی ندادن فقط انگشت گذاشتم روی ی دستگاه دیگه نمیدونم چی بود الان چیکار کنم عزیزم؟پول وکیل هم زیاده 

بله تو دفتر وکیل م نوشتن ابرا توی دست نویس شاهد وکیل من وایشون و پدر ومادر بنده  با دست خط وکی ...

اجازه بفرمایید قدم قدم:

شما وکالت در طلاق گرفتید و توش اینا نوشته شده؟

و خونه رو جدا گرفتید.

یا یا خونه رو جدا گرفتی، وکالت طلاق رو جدا و مهریه رو هم جدا بخشیدی؟

به عبارت ساده تر:

بخشش حق و حقوقت رو توی سند جداگانه محضری امضا زدی یا توی همون وکالت طلاقت؟

عشق یعنی...
اجازه بفرمایید قدم قدم: شما وکالت در طلاق گرفتید و توش اینا نوشته شده؟ و خونه رو جدا گرفتید. یا ی ...

ن جدا هست تو وکالت طلاق من چیزیی امضا نکردم فقط تو دفتر اسناد با اون دست نویس خونه رو میخواد بزنه بنامم ولی هنوز ۱۵ روزه چیزیی برام نیومده

ن جدا هست تو وکالت طلاق من چیزیی امضا نکردم فقط تو دفتر اسناد با اون دست نویس خونه رو میخواد بزنه بن ...

دست نویس رو ول کنید لطفا، سند خونه رو هم کلت بزارش کنار.

شما توی محضر بابت بخش و حقوقت چیزی امضا زدی؟ یا فقط توی وکالت در طلاق که اقا امضا زده اومده حق و حقوقت رو بخشیدی؟

عشق یعنی...