2777
2789
اسم شوهرم و خریدا قبلی توش هست اسمی از من توش نیست

پس شوهرت خریده و پول داده؛ بعدش خودش یا خریدار به نام شما انتقال دادن، سند انتقالی وجود نداره بجز اون چیزی که در محضر هست.
یه سر برو محضری که انگشت زدی؛ ببین کار انتقال خونه از اون به شما به کجا رسیده، خبرش رو بهم بده.
من کلا هفته بعد تهرانم، ببینم چکار میشه کرد.
باید کامل همه چیز رو مطلع بشم تا بگم دقیقا چکار کنی. الان نگرانی من فقط اینه که سند شش دانگ به نام شما بشه.
بقیه رو اصلا نگران نیستم.

عشق یعنی...

[QUOTE=323269110]پس شوهرت خریده و پول داده؛ بعدش خودش یا خریدار به نام شما انتقال دادن، سند انتقالی وجود نداره بجز او ...[/QU

خدا خیرتون بده الان ۱۵ روزه هنوز خبری نشده یعنی اون انگشت که تو دفتراسناد زدم فقط برای انتقال خونه بوده ؟یا چیزیی نوشتن که توش ابرا بوده ؟البته اون اقرار دست نویس رو تو دفتر اسناد هم با خودشون آورده بودن 

قصدشان از این کار چی بوده که توی دست نویس نوشتن ابرا ولی توی حق طلاق نوشته بذل مهریه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=323269110]پس شوهرت خریده و پول داده؛ بعدش خودش یا خریدار به نام شما انتقال دادن، سند انتقالی ...

اجازه بده شنبه صبح اول بری استعلام محضر رو بگیری؛ قدم به قدم
اگر ممکنه درخواست بده بهم

عشق یعنی...
اجازه بده شنبه صبح اول بری استعلام محضر رو بگیری؛ قدم به قدم اگر ممکنه درخواست بده بهم

ببخشید من رفتم دفتر اسناد ولی اونجا چیزیی بمن ندادن که مهریه مو ابرا کرده ولی توی حق وکالت نوشته بذل مهریه یعنی چی ؟

ببخشید من رفتم دفتر اسناد ولی اونجا چیزیی بمن ندادن که مهریه مو ابرا کرده ولی توی حق وکالت نوشته بذل ...

خواهر من

عرض کردم که وکالت حق طلاق رو بیخیال اصلا

اون رو تا زمانی که نخوای طلاق بگیری بهش عمل نمیشه.

گفتم ببینید در قبال تنظیم سند ملک چی اونجا نوشته شده؟

عشق یعنی...
خواهر من عرض کردم که وکالت حق طلاق رو بیخیال اصلا اون رو تا زمانی که نخوای طلاق بگیری بهش عمل نمیش ...

اصلا تو دفتر خونه ب من چیزیی ندادن اگه مهریه مو ابرا کرده باشم یعنی راه برگشت ورجوعی وجود نداره؟