سلام من اینجام که دردو دلات بشنوم و اگر بتونم راهنماییت کنم کاری ازم بر نمیاد اما شنیدن از سمت من و گفتن از سمت تو آرومت میکنه و خالی میشی پس بنویس تا باهم دردات حل کنیم و حداقل کمک کنیم ی ذره خالی شی ❤️🌠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام واقعا نیاز دارم با کسی حرف بزنم . امروز بعد ۶ ماه با رلم کات کردیم . از صب دارم گریه میکنم . ...
عزیز دلم اگر دوست داری میتونیم بیشتر بگی و منم گوش بدم تا خالی شی و حتی اگ نیاز ب راهنمایی داری میگم بهت شعار بقیه رو نمیدم که چرا کات کردی چرا چرا هیچی بگو و سبک کن ❤️
سلام واقعا نیاز دارم با کسی حرف بزنم . امروز بعد ۶ ماه با رلم کات کردیم . از صب دارم گریه میکنم . ...
میدونم که سخته زمان نیاز داری تا کمک کنه هندل کنی گریه کن خودتو خالی کن نه میگم آهنگ گوش بده نه شعار الکی چون هیچی جز زمان و صحبت نمیتونه کمک کنه آروم شی فقط بدون من هستم میشنوم و لازم باشه کمکت میکنم که رها کنی فکرشو
من مشکلم جسمیه سلامتیم ریخته بهم همش سرفه دارم و خلط شدید پشت گلو و احساس فشار توی گلوم هست وقتی اب دهنم رو قورت میدم یا اب میخورم انگار یه جای دیگه میره .یه ماه پیش قرص خوردم و قرصه اصلا نمیدونم کجای گلوم رفت از اون موقع غدد لنفاوی کنار گردنم ورم کردم غذا رو باید زیاد بجوییم تا بتونم قورت بدم اندوسکوپی دادم گفت مشکلی نیست این ماه میخوام برم برونکوسکوپی انجام بدم بلکه راه هواییم رو چک کنن
من مشکلم جسمیه سلامتیم ریخته بهم همش سرفه دارم و خلط شدید پشت گلو و احساس فشار توی گلوم هست وقتی اب ...
ایشالا سلامتیت بدست میاری دوباره دکتر متخصص برو خدایی نکرده بدتر نشه و از این بیشتر بندازت از زندگی قرصات به موقع مصرف کن ببخشید ک اطلاعات پزشکی ندارم فقط میتونم ببینم و بشنوم :)
عزیز دلم اگر دوست داری میتونیم بیشتر بگی و منم گوش بدم تا خالی شی و حتی اگ نیاز ب راهنمایی داری میگم ...
اول فقط دوست بودیم بعد خودش گفت رل بزنیم منم قبول کردم بعد من هی بیشتر دوسش داشتم ولی اون هی کمتر شد . البته بگم که مجازی بود و اصلا از نزدیک همو ندیدیم . احساس میکنم مشکل از منه وگرنه چرا دوسم نداشت مگه چیکارش کردم چرا کم کم سرد شد چرا من براش سرگرمی بودم چرا من اینجوریم .
تو این یه ماه من از ۵۴کیلو شدم ۴۷کیلو از لحاظ جسمی ضعیف شدم از لحاظ روحی که بدتر .میگم خدایا من و دخترم تو خونه تنهاییم اگه بلایی سرم بیاد بچم چیکار کنه خیلی نا امیدم حتی عکس از حنجره دادم گفت مشکلی نیست سونو گردن دادم گفت مشکلی نیست