2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشون پشیمونن

758 بازدید | 42 پست

چرا پشیمونید ؟؟ 

من خودم پشبمونم ولی شوهرم انقدر بد نیست که جدا بشم انقدری هم همه چیز خوب نیست که احساس خوشبختی کنم 

حس خیلی بدی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من عصبی و زود جوشه اهل مسافرت و کادو‌گرفتن و‌اینا هم نیست.

ولی خب در عوض زندگی جمع کنه اهل کار و تلاشه معتاد نیست عیاش نیست به زن و بچش اهمیت میده همینا کافیه تا احساس آرامش کنم از جانبش‌

بالاخره هر گل یه عیبی هم داره

شوهر من عصبی و زود جوشه اهل مسافرت و کادو‌گرفتن و‌اینا هم نیست. ولی خب در عوض زندگی جمع کنه اهل کار ...

عین منی

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 

دقیقا حس شما رو دارم. شوهرم در ظاهر و بین دوست و اقوام و فامیل آدم خوبیه. ولی من دوستش ندارم. ازش بدم میاد. مدام باهم جنگ و دعوا داریم. چون منو خیلی اذیت کرد با کارهاش. خیییییلی. الان طوری شده دنیا رو برام گلستان کنه ده به چشمم نمیاد. چقدر سخته زندگی بدون عشق

منم پشیمونم قرار بود یکسال طبقه پایین پدرشوهرم زندگی کنیم بعد پدرشوهرم برامون خونه بگیره الان شیش سال گذشته ، خسته شدم خواهر شوهرم هم از وقتی طلاق گرفته اومده خونه پدرش سرش کلا توی زندگیمونه آرامش ندارم ، شوهرم هم عصبی و بداخلاق و به شدت وابسته به خانوادشه منو به حساب نمیاره اصلا ، منم کلا افسرده شدم