2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشون پشیمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس خوشبختی نمبکنم ، احساس میکنم چیزهای منفیش بیشتره  هیچ جیز واضح نبست

ما وقتی بچه بودیم هیچکس نگفته با نقصات دوست داشتنی هستی،با کوچکترین اشتباهی کلی توبیخ و طرد شدیم ،الانکه بزرگ شدیم نکات منفی آدما را پررنگ‌تر میبینیم

من زیاد پشیمون نیستم ولی بعضی از رفتارهاش منو به شدت پشیمون میکنه .ولی بعضی از رفتارهاش منو قانع میک ...

منم برگردم به گذشته با اینکه الان خیلی بد نیست ولی هرگز انتخابش نمیکنم ، حاشیه زندگی باهاش زیاده

دقیقا حس شما رو دارم. شوهرم در ظاهر و بین دوست و اقوام و فامیل آدم خوبیه. ولی من دوستش ندارم. ازش بد ...

یه لحظه حس کردم خودم این پیام رو نوشتم دقیقا شوهر منم همینه بین همه محبوب و خوبه جونش رو برای خانوادش میده ولی درحق من اینقدر بدی کرد که خدا میدونه

اگه دوست داشتی بگو 

همین دیگه حتی نمیتونم بگم ، خانواده عجیبی هستن ، صاف و ساده میستن پیششون معذبی نمیتونی خودت باشی ، مخفی کاری زیاد دارن ، نمیتونی عمق ذهنشون رو بخونی ، اصلا ی جورین ، اینا شامل شوهرم هم میشه ، خیلی مخفی کاری میکنه بد بینه نمیتونم بفهممش

دقیقا حس شما رو دارم. شوهرم در ظاهر و بین دوست و اقوام و فامیل آدم خوبیه. ولی من دوستش ندارم. ازش بد ...

منم دوسش دارم ولی ی مدته اخساس میکنم تو ی تله افتادم ، دقیقا شوهر منو همه دوست دارن هممممه ی شخصیت کاریزماتیک داره همرو جذب میکنه ولی اونی نیست که بقیه میبینن 

منم پشیمونم قرار بود یکسال طبقه پایین پدرشوهرم زندگی کنیم بعد پدرشوهرم برامون خونه بگیره الان شیش سا ...

برای منم تقریبا همینه بعد ۷ سال زندکی احساس میکنم غریبه هستم ، اصلا همه چیز ی جوریه برام حس میکنم دارم دیوانه میشم

عاشقش بودم. دیووووونه اش بودم. از وقتی ازش خیانت دیدم.دیگه نابود شدم. زندگی برام شده عذذذذذاااااااب

عزیزم متاسفم یادآوری شد براتون 

خیلی خودتو اذیت نکن شما که گناهی نکردی عذاب رو باید خودشون بکشن که وجدان ندارن

اصلا بخاطر مرد جماعت روحیه و اعصاب و زیبایی خودتو خراب نکنی

من همسرم خیانت نکرده ولی دوست دختر سابقش که عاشقش بوده فامیلشونه و جلوی چشمش

ولی بیخیال شدم قبلا خیلی اذیت میشدم