2777
2789

تو کارگاه روانشناسی همو دیدیم وایشون عاشق من شد!حالا عاشقم که نه.

خوشش اومد یا هرچی.یه سال گذشت وایشون به من پیشنهاد اشنایی واسه ازدواج دادن ،من قبول کردم.

الان یه جلسه رفتیم کافه.پسرخوبی بود.باشخصیت.سنتی نبود.من مطلقم اصلا مشکلی نداشت ولی....

من تو کارگاها قبلا میدیدم خیییلی اجتماعیه وبا خانوما ارتباطش خوبه

یه بارم دیدم تودوستاش زن مطلقه هست داشت پسره خاطره تعریف میکرد،زن دست زد به سرش گفت آخی

اینم چیزی نگفت

تو کافه ام گفت از وقتی وارد روانشناسی شدم نماز نمیخونم و...هشت ساله

حالا نمیدونم،بهشم نگفتم ولی خیلی مغزمو میخوره این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو مذهبي هستي خب اين نيستبرا شناخت هم بيشتر وقت بذاروقتي طرف بهش دست زده ك نميتونه بزنه پس كله ا ...

خب کسی که حدومرز داشته باشه طرف میدونه نباید این کارو باهاش بکنه.

حتما قبلا دست دادن به هم که اینقدر عادیه

من بدم میاد از پسرایی که دخترا خودشونو بهش می مالن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بنظرم چيزي از روابطش با بقيه بهش نگو تا بتوني بهتر بشناسيش و بفهمي اصلا هدفش از اشنايي با تو واقعا ازدواجه!! يا چون قبلا ازدواج كردي چيز ديگه اي تو ذهنش هست

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

از این ور میخوای زن مطلقه رو قبول کنه از این ور حیا داشته باشه پسر باشه معلومه گذشتش هم....‌

زن مطلقه مگه چشه؟

چه شما بیتربیت وشخصیتی

ازتاپیکم برو بیرون .شما حتی لایق توهینم نیستی چه برسه گفتگو

بنظرم چيزي از روابطش با بقيه بهش نگو تا بتوني بهتر بشناسيش و بفهمي اصلا هدفش از اشنايي با تو واقعا ا ...

ببین وقتی اومد جلو نمیدونست من مطلقم تو کافه ام نگفتم حتی

من بعدش گفتم تو چت

خب کسی که حدومرز داشته باشه طرف میدونه نباید این کارو باهاش بکنه.حتما قبلا دست دادن به هم که اینقدر ...

نه اون زنه حد و مرز نداشته 

ما نميدونيم قبلش چطوري بودن ولي اين صحنه اي ك بازگو كردي پرررويي اون زن هست

اگه با اين چيزا جور نيستي يكي دوتا نشونه ديگه ك ديدي كنسلش كن زياد ادامه نده درگير نكن خودتو

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم