2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست
همون یکی نیس بگه بتوچه  اصلا من دلم میخاد تو گندو کثافط زندگی کنم تورو سننه  تو خیلی هنر ...

وای وای

به همه چیز ادم کار دارن، همیشه هم سرشون تو زندگیته

بعد همونجایی که باید هواتو داشته باشن خودشونو میزنن به اون راه

دقیقا مادرشوهر من یکسره گیر میده چرا این لباسو تن بچه کردی؟ چقد دور دهنش کثیفه، مگه صبح بیدار شده ...

هه من ک اصلا محل نمیدم با خنده رد میکنم😁

ب درک هرکی هرچی میخواد بگه.مهم اینه حال من اینجوری خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

خونه پسر دیگه چه صیغه ایه میزبان همیشه زنه اول باید از خانم خونه اجازه هر چیزی رو گرفت چون اصل کاری اونه مرد که کاری به این کارا نداره

مادر شوهر من کنار همه ادا اطفارایی که داره خوبیش اینه خداروووشکر یه مثقالش هزار منه  صدبار باید دعوت کنی تا یه بار قبول کنه بیاد اکنم یه وعده  میگه من گیس سفیدم دوره نمیفتم شما باید بیاین برای همین وقتی سالی یه بار قبول میکنه جایی بره خیلی احترام داره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا متأسفانه ... بعد آدمی که سرزده میره مهمونی یعنی اهل تشریفات نیست یعنی درک میکنه که مهمون سرزده م ...

کاش نسل شماها منقرض میشد با این اعتقاد

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
مگه نمیدونی تو نی نی سایت حق با عروسه .اینجا فقط عروسا مظلومن .الان همه بهت ریپ میزنن که حق با عروسه

ببخشید نی نی سایت از فضا که نیومده همین مردم خودتون هستن 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

شما دنبال چی هستی از گفتن این حرف؟ پس میخواد بره خونه خالی مبل و پرده ها رو تماشا کنه؟؟؟ شاید نیست ...

دنبال اینم که شماره کارت بدم ۱۰ میلیارد بزنی به حسابم!!!زدی خبرم کن فقط.نمیدونم چرا یه سریاتون یه قمه گزفتین دستتون فقط منتظرین یکی یه کامنت بزاره بریزین سرش ختی به خودتون زحمت نمیدین ببیتین نوشتم خواهر شوعر!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

اسی کار اون اشتباه پس اصلا طوری رفتار نکن که مقصر خودت باشی

خونه رو ول کن بچسب به امتحانت بفهمه که اولویتت امتحانت هست

خودش معذب میشه از رفتارش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
ادم نفهم نفهمه، فرقی نمیکنه کی باشه بعدم مهم اینه که ایشون اینجا تو جمع ما داره اینطوری میگه! مسلما ...

ببین ما که دعوا نداریم .منم مهمون سر زده رو تأیید نمیکنم ولی حالا مادر شوهره اومده اسی میتونه خیلی واضح علت سر زده اومدنش رو بپرسه و بعدش خیلی مسئله رو سخت نگیره واضح بگه مامان من فردا امتحان دارم شما هم خسته راهی .شما برو تو اون اتاق استراحت کن منم به درسام برسم .کاش خبر میدادی تا لا اقل درسام رو جلوتر میخوندم و الان کنار شما بشینم .اگه مادرشوهر شعور داشته باشه درک میکنه و توقعی نداره مگه اونم انسان نیست چرا فکر میکنیم مادرشوهرا فقط به فکر ایراد گرفتن از عروسن .بازم میگم مهمون سرزده توقع چندانی از میزبان نداره 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم چقدر سخت میگیری بنده خدا از راه دور آمده بخاطر پسرش حالا چی میشه ازش خوب پذیرایی کنی راهشم نزدیک نیست بگی همش میخواد بیاد فوق سالی دو بار بیاد.دنیا ارزش نداره .

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
وای وای به همه چیز ادم کار دارن، همیشه هم سرشون تو زندگیته بعد همونجایی که باید هواتو داشته باشن خ ...

بیماری گرفتم بنظر خودم 

امروز کار زیادی نداشتم ینی دیروز دستمال کشیدم امروز نیاز نبود فقط برم حموم لباسارو بشورم احساس میکنم امروز ک کاری نکردم خونه کثیفه این فکر مث موریانه میخورتم 

بسکه اینجوری بهم تلقین شده حس میکنم بیماری روانی گرفتم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
ادم نفهم نفهمه، فرقی نمیکنه کی باشه بعدم مهم اینه که ایشون اینجا تو جمع ما داره اینطوری میگه! مسلما ...

دقیقا 

تازه من نوشتم

خبر بده اصلا بیاد یکسال بمونه قدمش روی چشم

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست