2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهار از بیرون بگیر و بگو فردا امتحان داری . همسرت از مادرش پذیرایی کنه.برنامه زندگیتو بهم نزن

دقیقا مثلا صبح خورش باربذار بگو مادرجون من میرم امتحان حواست به خورش باشه بزنجم خیس کردم ازخودتون پذیرایی کنین توروخدا نذارین بهتون بدبگذره

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

ادم نفهم نفهمه، فرقی نمیکنه کی باشه

بعدم مهم اینه که ایشون اینجا تو جمع ما داره اینطوری میگه! مسلما نمیخواد بره تو روی مادرشوهرش نگاه کنه و بهش بگه خیلی نفهمی!

حتی سفرش یهویی هم که پیش اومده، میتونست بین راه که بود خبر بده

شما چیزی به اسم شریک زندگی تا حالا به گوشت خورده؟

خونه پسرشه؟ باشه… ولی با این طرز فکر وقتی میره نباید انتظار پذیرایی از عروس داشته باشه

یه جوری میگین پسرش انگار پسرش همون بچه کوچولوی ۱۰ سال پیشه! در حالیکه این پسر الان تشکیل خانواده داده… کسی هم که تشکیل خانواده داده ینی زندگیش مستقله

همین مردا خیلیاشون بعد ازدواج صدقه سر زناشون به یه جایی میرسن، بعد خانواده هاشون اینطور مدعی میشن که خونه پسرمونه

خدا به عروستون صبر بده

فعلا به ما که بیشتر داده!! ولی بهتر بود درست میخوندین من منظورم دقیقا برعکس بود وگرنه این طور نمیگفتم خواهر شوعر

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
عزیزدلم خونه پسرش هست  اما سوال اینه: خب پسرش شام و ناهار میپزه؟؟ پسرش درس میخونه و امتحان می ...

دقیقا

حتی همین پسرش که شوهر من نباشه ازم عذرخواهی کرد گفت ببخشید تو این شرایط مادرم سر زده اومد

بعد این خانوم منو مقصر میدونه

جالبه

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

باید میگفتی عه....ببخشید ما اومدیم تبریز 

کاش قبلش خبر میدادین

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

اصلا همه چی به کنار

شاید تو راه اتفاقی براش افتاد.   یه خبر دادن خوبه بخدا

هست را گر قدر ندانی میشود بود

خونه رو تند تند جمع کن به شوهرتم بگو نهار بگیره

فدای سرت

نهار رو که خوردی بگو مادرجون من فردا امتحان دارم شرمنده

وبرو درستوبخون

کسی که سرزده میاد نباید ناراحت بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏