2777
2789
عنوان

مادرشوهرا تروخدا اینجوری نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 109 پست

بیا اینم نفهم های سایت

خونه پسرشه یعنی چی 

پس زنه پسرش چه کارس این وسط 

بله که باید اگه شعور داشته باشه اطلاع بده

من جای عروسش بودممیگفتم مسافرتم تا آدم شه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

مادر خودت همین جوری سرشو می اندازه پایین بیاد خونه تو که دخترشی؟ والا مادرا تو شهر ما حداقل زنگ می زنن ببینن هستیم یا نه. همین جوری در نمی زنن بیان تو .ربطی به مادر شوهر مادر زن و هیچ کس نداره. بحث شعوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما که دعوا نداریم .منم مهمون سر زده رو تأیید نمیکنم ولی حالا مادر شوهره اومده اسی میتونه خیلی و ...

بله این حرفتون به عنوان راهکار درسته

چون ایشون الان چاره ای نداره جز اینکه همین کار رو بکنه

اما قبول کن اون قسمتی که گفتی خونه پسرشه واقعا حرص درآر بود

کاش میومد و شما مسافرت بودید و میموند تو خیابون اون موقع یکبار برای همیشه یاد میگرفت قبل جایی رفتن باید خبر بده حالا شما ازش دورید ببین اونا که نزدیکن چه عذابی میکشن از بی فکری این آدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خواهرشوعر وا !!یعنی مادر من خونه پسرس بخواد بره باید با هروس هماهنگ کنه؟!!برا مادر خودتم همینو میگی ...

خونه عروس یاهرکسی.قبل رفتن اطلاع میدن.شاید یه قلوپ آبم نداره بزاره جلوت.شرمندت بشه اونوقت!؟هرکی هم میگه ماخودمونی هستیم و هرچی داشتی نهاریاشام مشکلی نیس نیخوریم بعدا همینا میرن صفحه میزارن ازنحوه پدیرایی و سلیقه و ....عروس یاخواهریاحتی مادر...اطلاع دادن نشون شخصیت یه نفر چ بسا که راه دورهم باشه.

عزیزم چقدر سخت میگیری بنده خدا از راه دور آمده بخاطر پسرش حالا چی میشه ازش خوب پذیرایی کنی راهشم نزد ...

نمی گه که نیاد میگه خبر بده قبل از اومدنش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
خونه عروس یاهرکسی.قبل رفتن اطلاع میدن.شاید یه قلوپ آبم نداره بزاره جلوت.شرمندت بشه اونوقت!؟هرکی هم م ...

دقیقا همینطوره اون که اینطوری بی خبر میاد و میگه ما خودمونی هستیم باهاش خودمونی رفتار کنی تشعشعات سمی این مهمونی و حرف و حدیثای بعدش تا سال ها تو بدن میزبان میمونه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ادم نفهم نفهمه، فرقی نمیکنه کی باشه بعدم مهم اینه که ایشون اینجا تو جمع ما داره اینطوری میگه! مسلما ...

امضاشو که بخونی متوجه میشی از چه قماشیه، از اونا که میگن زن کشتزار مردشه و باید تمکین مطلق بکنه، حالا هی شما اینجا براسون توضیح واضحات بده عزیزم

عروس خانم درست نیست مادرشوهرت رو نفهم خطاب میکنی واقعا از یه دختر تحصیلکرده بعیدهدکه اینجوری نسبت به ...

مادر شوهر خودتونم بدون زنگ بیاد همینو میگید ؟؟؟؟

خونه تنها برای پسرش نیست برای عروسشم هست 

نلایک
کاش نسل شماها منقرض میشد با این اعتقاد

بی تربیت... یکم ادب رو رعایت کن من عقیده و نظرخودم رو گفتم چون باتو هم نظر نیستم بنا نمیشه که هر توهینی رو که لایق خودت هست رو اینجا بنویسی اونی که باید نسلش منقرض بشه تویی که هنوز یاد نگرفتی اگه با نظر کسی مخالفی از کنارش بگذری من طرف صحبتم به اسی بود پس تو بیجا کردی ریپ زدی و نفرین کردی .انشاله نفرینت به خودت برگرده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اینایی که کار مادر شوهر رو تایید می‌کنند خودشون کپه مادرشوهرتونن

وگرنه کار غلط معلومه غلطه

طرفداری نداره

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
مگه نمیدونی تو نی نی سایت حق با عروسه .اینجا فقط عروسا مظلومن .الان همه بهت ریپ میزنن که حق با عروسه

الان حق تماما با اسیه 

ما خودمون خونمون راه دوره طرف میرسه قزوین تازه خبر میده داریم میایم شاید تو خونه تدارکات لازم نیست برای غذا و پذیرایی نامرتبطه چی میشه یروز جلو تر بگن؟

نلایک
بله این حرفتون به عنوان راهکار درسته چون ایشون الان چاره ای نداره جز اینکه همین کار رو بکنه اما قب ...

ولی حقیقته 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

نمی گه که نیاد میگه خبر بده قبل از اومدنش

میدونم عزیزم دوستان خیلی خوب راهنمایی شون کردن که چه جوری هم احترام ایشون رو نگه دارن هم خودشون به درسشون برسن من کسی قبل بهم بگه میاد شاید برم کلی خرید کنم شاید نمی‌خواسته تو خرجشون بندازه.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.