2777
2789
عنوان

لطفا خانما بیایین راهنماییم کنید که این وصلتو قبول کنم 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
خواهش میکنمممممم اشتباه نکنننننننننننننننننننن 

نمی دونم آخه درسته خودم معلمم ولی خونوادم پولدار نیستن سننم داره ۲۴ میشه 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالمه نمی دونم خودمم کلی سردرگمم 

عریزم ضریب هوشیت کم نیس وگرنه معلم نمیشدی. یعنی انقد سخته فهمیدن اینکه اولین شرط برای یه پسر استقلال مالی و کاره؟ 

سردرگمی نداره. سنت هم کم نیس بگیم توی یه فضای پروانه آی سیر می کنی. انقد عاشق و معشوق بودن الان سر همین چیزا از هم متنفرن. چشماتو باز کن. من که قبلا خواستگار شاغل با درآمد کمتر از خودم میومد بدون اینکه بخوام ببینمشون رد می کردم و آخرش یکی اومد در حد خودم بله گفتم. تازه تو معلم هم بیاد برات باز زندگیت سخت می چرخه باید با یکی باشی راحت زندگی کنی. کم زحمت کشیدی که حالا هم یه زالو بچسبه بهت خرجشو بدی؟ حالت خوبه؟ خونواده ت اصلا چجوری اجاره دادن بهش فک کنی؟ چجوری دلشون اومد؟!

مشخصه که به دلت نشسته دنبال یه تاییدیه کوچیک میگردی که اوکی بدی  ولی منی که کیلومترها ازت دور ...

میگه طلا داره ماشین پرایدم داره میترسم ازدوج نکنم دیگ شرایطش برام جور نیاد خودمم تو خانواده پولداری نیستم 

نمی دونم آخه درسته خودم معلمم ولی خونوادم پولدار نیستن سننم داره ۲۴ میشه 

متاسفم برای طرز فکرت. اصلا به تحصیل کرده ها نمی خوری. تو تا ۲۸ راحت جا داری. از این بهتر نیاد بدتر هم نمیاد خیالت راحت 

عریزم ضریب هوشیت کم نیس وگرنه معلم نمیشدی. یعنی انقد سخته فهمیدن اینکه اولین شرط برای یه پسر استقلال ...

پسر عموی بابامه یکی از داداشم راضی نیست میگه خودت دبیری ولی یکی دیگش میگه مردای کارمند نمیان تو رو بگیرن نه می شناسن تورو نه هیچی شاید بمونی سنت بره بالا کارمند نیاد توروبگیره خانوادم فقیرن 😔

پسره یه پراید داره میگه طلام دارم میگن زرنگ و کاریه خودش میگفت ک زیر سنگم باشه پول در میارم 

متاسفم برای طرز فکرت. اصلا به تحصیل کرده ها نمی خوری. تو تا ۲۸ راحت جا داری. از این بهتر نیاد بدتر ه ...

درسته حرفتونو قبول دارم ولی من شرایطم خیلی خیلی سخته تنها پناهم مامانه خانواده ی درست در مونی ندارم 

میگه طلا داره ماشین پرایدم داره میترسم ازدوج نکنم دیگ شرایطش برام جور نیاد خودمم تو خانواده پولداری ...

چقدر طلا داره نهایت ۲۰۰تومن که پول پیش خونه هم نمیشه نمی‌دونم شهر شما هزینه ها چقدر هست ولی الان زیر دو سه تومن خونه اجاره نمیدن اونم با پول پیش ۳۰۰به بالا به نظرت کارگری امنیت اقتصادی خونه آت تامین می‌کنه ؟ 

باید بشی مرد خونه کارگری یعنی یک روز پول هست یک روز نیست و عملا نصف ماه بیکاره اگر می‌گفت من دنبال کار خوب میگردم و دنبال یه کار ثابت هستم بازم میشد روش فکر کرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا معلما زن معلم نمیگیرن ؟

تو شهر ما اکثرا اینجوریه میرن دبیرستانی میگرن حالا کنار خودشون درس میخونه بیشتر زیبایی ملاکه تا تحصیلات 

چقدر طلا داره نهایت ۲۰۰تومن که پول پیش خونه هم نمیشه نمی‌دونم شهر شما هزینه ها چقدر هست ولی الان زیر ...

مرسی از نظرتون سعی می کنم درست تصمیم بگیرم 🙏

میگه طلا داره ماشین پرایدم داره میترسم ازدوج نکنم دیگ شرایطش برام جور نیاد خودمم تو خانواده پولداری ...

در حد یه بی سواد حرف زده که سادگی خاصی هم توی صحبتش هست. با وعده ی طاووس می خواد ببردت هندوستان گلم. تاره اون موقع می فهمی چه خبطی کردی. نمی دونم مال کدوم قسمت ایرانی ولی عجیبی. من خودم تا ۲۶ صبر کردم بعد ازدواج کردم. یه چیز دیگه هم هست. بیش‌تر دخترا شرایط مالی‌شون متوسطه. در اصل شرایط مالیه پسره که مهمه نه دختر. بری سر کار تو مدرسه هفته ای یبار حداقل خواستگار داری خیالت راحت. دوستم معلمه بیشتز خواستگاراش میرن مدرسه می بیننش

در حد یه بی سواد حرف زده که سادگی خاصی هم توی صحبتش هست. با وعده ی طاووس می خواد ببردت هندوستان گلم. ...

بله شما درست میگی حتما رو حرفاتون فکر میکنم 🙏

من وقتی برم سر کار میشه ۲۷ سالم متاسفانه دیر قبول شدم 

مشخصه که به دلت نشسته دنبال یه تاییدیه کوچیک میگردی که اوکی بدی  ولی منی که کیلومترها ازت دور ...

در اصل اومده بچسبه به دختره که خرجش رو بده وگرنه کوبری که نشد شغل، تو منطقه ما پسرایی که هیچ حرفه ای ندارن، سواد ندارن، عرضه ی کار فنی هم ندارن میرن کولبری د اکثرا از زندگی هم سیرن بمیرن هم براشون فرقی نداره. حالا این وسط یه زن بگیرن که خرجشون رو بده دیگه نهایت خوش شانسیشون میشه