2777
2789
عنوان

لطفا خانما بیایین راهنماییم کنید که این وصلتو قبول کنم 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
بله شما درست میگی حتما رو حرفاتون فکر میکنم 🙏 من وقتی برم سر کار میشه ۲۷ سالم متاسفانه دیر قبول شد ...

واسه دخترای شاغل همیشه شوهر هست خیالت تخت. دیگه هیچ مورد مناسبی هم برات پیدا نشه در حد خودت، مطمئن باش پسرای بی عرضه و بیکار همیشه هستن و دنبالت میان به امید اینکه برن پی الواطی و زن خونه از نظر شکم و زیر شکم و جیب و همه چی تامینشون کنه. ولی تنهایی شرف داره به بودن با این انگلای پر رو. ببخشید خیلی عصبی شدم دست خودم نیس امیدوارم ناراحت نشی و دعا می کنم خوش بخت بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=323024201]واسه دخترای شاغل همیشه شوهر هست خیالت تخت. دیگه هیچ مورد مناسبی هم برات پیدا نشه در حد خودت، مطمئن ب ...[/QUOTE نه نارحت نشدم یجوری حرفاتون تلنگر بود برام مرسی بابات وقتی که گذاشتین 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
مامانش میگن هست ولی خوب بی تاثیر نیست حقوق منم ولی بهش گفتم خودتم باید کار کنی با ۱۰ تمن ک نمیشه زند ...

واقعااحساس افت نمیکنی شوهرت اینهمه پایینترباشه ازخودت

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
واقعااحساس افت نمیکنی شوهرت اینهمه پایینترباشه ازخودت

چرا اتفاقا معلم شدم که شرایط خوب پیش بیاد ولی نیست 

درسته حرفتونو قبول دارم ولی من شرایطم خیلی خیلی سخته تنها پناهم مامانه خانواده ی درست در مونی ندارم& ...

عزیزم من خودم غرب کشور زندگی می کنم و چیزی که می گی به این محیطی که منم بودم خیلی شبیهه. منم عین تو درس خوندم تا زندگی بهتری داشته باشم. می فهمی؟ زندگی بهتر.

من و تو موفق شدیم خودمونو بکشیم بالا ولی تو داری حاصل تمام زحماتت رو با برگشتن به همون خونواده ای که توش اذیت شدی به هدر می دی. تو داری با خونواده ای وصلت می کنی که ازش فرار می کردی. 

ولی من رفتم دانشگاه درس خوندم، ۲۵رفتم سر کار  و ۲۶ بالاخره کسی که در حد خودم بود، اومد و شوهر کردم. از ۱۴ سال تل ۲۶ سال فقط خواستگار رد کردم. اکثرا هم پر رو تشریف داشتن‌ به قرآن یکیشون منو با ماسک دید پسندید. می دونی چرا؟ واسه پولم.

بهت قول میدم، واسه دخترای شاغل هیچ وقت قحط شوهر نمیاد. تازه بری سر کار خیلی خیلی بهترش میاد. حالا اگه خودت مب خوای بری با مردی ازدواج کنی که فقط چش دوخته به پولت و اگه معلم نبودی عمرا حتی میومد نگاتم کنه، اون دیگه یه چیز دیگه س. اون برادرت هم خیلی احمق و کوته فکره البته ببخشید. تو حتی اگه شوهر هم نکنی باز می تونی خرج خودتو بدی راحت به داداشت بگو نگران نباشه

خب صبرکن یکم 

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بابا تو هنوز نرفتی سر کار کسی هنوز ندیده تو رو. من پزشکم ولی تو دانشکده مون خواستگار نداشتم با اینکه همه می گفتن خوبم. یه سال بعد اینکه رفتم سر کار کیس دلخواهم پیدا شد. بعد جالبه پسرعموم که بیکار بود همش غش ت ضعف می کرد که عاشق منه. منم گفتم اگه عاشق بودی یه تلاشی واسه بودن با من می کردی نه اینکه تو خونه بگیری بخوابی به امید اینکه به من برسی. یه خونه و ماشین هم باباش بهش داده بود ولی در حد شرایط من نبود ردش کردم. الانم بیکاره هنوز

نمی دونم آخه درسته خودم معلمم ولی خونوادم پولدار نیستن سننم داره ۲۴ میشه 

همچین میگی سنم داره میشه ۲۴ انگاری سالت شده،اول راهی،پسری که کار نداره،واینکه اصلا حتی شناخت هم نداری رو چطور میخوای قبول کنی!اگر کاری و زرنگ و از نظر اخلاقی خوب باشه،شاید اره

عزیزم من خودم غرب کشور زندگی می کنم و چیزی که می گی به این محیطی که منم بودم خیلی شبیهه. منم عین تو ...

بله منم غرب کشوز زندگی میکنم و دقیقا شما حرف دل منو زدین من معلم شدم که شرایط بهتر برام ایجاد شه کلی دانشگاه گریه میکنم بقیه بچه ها خانوادش‌ون پول براشون میفرسته ولی من مجبورم برای خانوادم پول بفرستم  کلی بدهی کسر حقوق دارم هیچ پشتیبانی نیس ک بعدا بخواد بده دارم با تویه موسسه کار میکنم به عنوان مشاور که یه چندرغاز گیرم بیاد بتونم حداقل از پس خودم بربیام منی که با سه رقمس کنکور فرهنگسان قبول شدم الان حتی درسای دانشگام نمی خونم چون مشغول رسیدگی به داشن آموزام  دیشب تا نصف شب گریه کردم که خدایا من اگ شوهرم کولبری کنه دیگ بر می گردم به اصلم کلا باید نگران باشم ک چیزیش نشه وقتی گفتم که اگ کولبری نباشه گفت مسافر کشی گفتم وای از بخت بدم ک قراره کل زندگیم با فقر بره جلو 😔😔از یه طرفم انگار کسی منو نمی بینه ازدم فامیل میاد ک کاملا سنتیه قیافمم بد نیست ولی انگار به دلی کسی ک شاغله و زتدگی درست درمونی داره نمی شینه 

بابا تو هنوز نرفتی سر کار کسی هنوز ندیده تو رو. من پزشکم ولی تو دانشکده مون خواستگار نداشتم با اینکه ...

اینقد بد بخت بودم ک سه سالم با رتبه خوب قبول نشدم ک حالا زوتر وارد محیط کار بشم خیلی گیر شوهر نیستم ولی خوب خیلیم از ایندم می ترسم 

همچین میگی سنم داره میشه ۲۴ انگاری سالت شده،اول راهی،پسری که کار نداره،واینکه اصلا حتی شناخت هم ندار ...

میگن کاری و زرنگه  ولی خوب کار ثابت نداره